Un testimoni assegura que l’assassí de Susqueda podria ser un exlegionari

Després de recuperar els cossos, la policica necessitava saber on es va produir el crim

Impliquen un tercer implicat en l'assassinat de Susqueda | CatalunyaDiari.com

 

El cas del doble assassinat al pantà de Susqueda es podria sotmetre a una profunda sacsejada. Si ahir mateix saltava a la palestra un testimoni que exculpava Jordi Magentí de l’assassinat, avui ‘El Programa de Ana Rosa’ ha tornat a sorprendre tothom en treure a la llum l’existència d’un tercer sospitós de l’assassinat dels joves Marc i Paula.

 

Es tracta d’un exlegionari —alguns dels testimonis el situen al pantà durant el dia del crim— que encara no ha declarat i que, durant el dia que van tenir lloc els fets, estava vestit de camuflatge per la zona del pantà de Susqueda. Un altre dels fets que crida l’atenció, sobre aquest nou actor, és que va fer una publicació al seu ‘Facebook’ al llarg d’aquells dies on relatava: «Aquesta nit he robat sacs de dormir i menjar a dos joves».

 

Un exlegionari, el nou actor del succés

Alguns dels nous testimonis, de fet, asseguren haver vist els joves el 25 d’agost —un dia després de la seva mort, segons l’atestat judicial— i expliquen que les hores dels fets tampoc acaben de quadrar. En aquest context, doncs, resta esperar a quina serà la decisió del jutge per saber quin serà el camí que prendrà la investigació.

 

Cal destacar, d’altra banda, que tot i la detenció de Jordi Magentí Gamell per presumptament haver assassinat els dos joves prop del pantà de Susqueda, els Mossos d’Esquadra no tenen encara cap prova definitiva que incrimini l’home.

 

La imatge que els Mossos han compartit dels joves desapareguts a Susqueda

Marc i Paula, els joves assassinats al pantà de Susqueda | Cedida

 

 

Un testimoni posa en dubte que Magentí sigui l’assassí

Un nou actor del cas apareixia ahir en escena i, d’alguna manera, exculpava Jordi Magentí d’haver comès el doble crim del pantà de Susqueda. Aquest, de fet, assegura haver vist els joves entre les 15:00 i les 17:00 del 24 d’agost, tot i que la versió judicial relata que la seva mort es va produir entre les «11:20 i les 11:26 hores».

 

Jordi Magentí, el presumpte autor del crim de Susqueda, en un cotxe de Mossos.

Jordi Magentí, el presumpte autor del crim de Susqueda, en un cotxe de Mossos. | CatalunyaDiari.cat

 

 

El nou testimoni, doncs, faria trontollar la versió oficial amb aquest relat: «Hi havia una parella caminant per la carretera asfaltada, allunyant-se del vehicle. Concretament es trobaven just on hi ha un camí de terra. Entre les 17:30 i les 19:00 hores vaig fer l'stop de la carretera de Susqueda, just en l'encreuament de l'entrada a la zona de l'embarcació del pantà vaig veure un vehicle estacionat al voral, de color blau, i podria dir que era un Opel Zafira».