Edició 2020

Soses construeix dues noves pistes de pàdel

  • febrer 15, 2019
  • 3 min read

Imatge d'una de les pistes de pàdel de Soses | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Soses inaugurarà aquest pròxim dissabte dia 16 de febrer dues pistes de pàdel que s'integraran dins la zona esportiva de la població. La jornada inaugural inclourà un esmorzar popular i un torneig de pàdel.

 

La instal·lació d'aquestes dues pistes ha estat finançada íntegrament per l'Ajuntament sosenc, que ha invertit uns 63.000 euros. Aquesta xifra inclou l'equipament i l'adequació de l'entorn que es durà a terme pròximament. Les pistes s'inclouen en el complex de la zona esportiva de Soses, que compta amb tres camps de futbol i que, segons les previsions de l'Ajuntament, en el futur s'anirà ampliant amb nous equipaments.

 

Entre aquests hi ha la zona adjacent a les pistes de pàdel i que actualment ocupa l'alberg municipal. El consistori vol que aquesta instal·lació es traslladi a un altre lloc i així convertir l'espai en sales per a material i vestidors per a la zona d'esports.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les dues pistes de pàdel a Soses

Les dues pistes de pàdel a Soses | LleidaDiari.cat

 

 

El servei de porta a porta a Soses

Els veïns i veïnes de Soses gaudeixen des de l'octubre de l'any passat del sistema de recollida de residus porta a porta. Des de l'Ajuntament es va demanar paciència i col·laboració als veïns, conscients que com tot nou servei es necessita un temps d'adaptació, així com comprensió davant les contingències i problemes que puguin sorgir durant aquesta etapa inicial. Així, els contenidors que fins llavors servien com a punts de recollida van desaparèixer a l'octubre, que era la data fixada per l'inici del servei porta a porta. El consistori recordava que llavors, a partir de les 21.00 hores, caldria baixar la fracció que toqui, i s'aconsellava baixar els cubells de nit i deixar-los en un lloc visible.

 

Primer de tot es va començar amb la fracció de resta. Malgrat això, el consistori confiava plenament en la bona predisposició de tots els sosencs per tal de poder resoldre les possibles incidències amb l'ajut dels responsables de la recollida, que durant un temps seran a les dependències de l'Ajuntament per tal de facilitar l'adaptació. Concretament, l'oficina del porta a porta estarà oberta al públic en el següent horari: dimecres 15.30 a 19.30 hores a les oficines de l'Ajuntament.

 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.