Atenció famílies: Sorteig per participar en la Cavalcada dels Reis 2023

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Joventut Festes i Tradicions, convoca un sorteig públic dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, que vulguin formar part de la Cavalcada de Reis de Lleida 2023, participant en les carrosses de les Barques, dels Avions, del Tren o la dels Dormilegues. El regidor de l’àmbit, Ignasi Amor, ha explicat que se sortegen 51 places a les carrosses de la cavalcada dels reis distribuïdes de la següent manera: 15 carrossa de les Barques, 15 carrossa dels Avions, 15 carrossa del Tren i 6 carrossa dels Dormilegues.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Poden participar tots els nens i nenes de Lleida que tinguin entre 6 i 12 anys el dia 5 de gener de 2023. Per participar-hi, cal presentar butlleta de sol·licitud al sorteig i entre tots els participants, s’escolliran els nens i les nenes que col·laboraran en la cavalcada. La confirmació per a la participació en les carrosses es farà mitjançant correu electrònic.

 

Presentació de sol·licituds per al sorteig i terminis

La sol·licitud, individual, degudament omplerta, ha d’estar signada pel pare, la mare, el tutor o tutora legal, en nom del nen/a que vol participar. La presentació serà presencial, dipositant la sol·licitud, en una urna que estarà ubicada a la Casa dels Gegants (av. Blondel, 64).

 

El període de presentació de sol·licituds serà del 13 de desembre fins al 22 de desembre, ambdós inclosos. No s’acceptarà cap sol·licitud entrada abans o després d’aquestes dates, ni les presentades per duplicat ni les que incompleixin els requisits. S’admetrà únicament una sola inscripció per cada nen o nena que vulgui participar. En cas que una persona s’inscrigui en diferents ocasions, l’organització n’admetrà únicament una. La presentació de la sol·licitud implica l’acceptació d’aquestes instruccions i de les obligacions establertes en aquestes bases.

Documentació necessària

Formulari d’inscripció al sorteig.

Les dades mínimes que s’han de facilitar són:

  • Nom, cognoms i data de naixement del nen o nena que vol participar.
  • Nom i cognom i DNI de la mare, pare o tutor.
  • Adreça (amb CP i Població)
  • Telèfons i adreça de correu electrònic de la mare, pare o tutor

Les dades recollides es faran servir únicament per a la gestió del sorteig. Un cop passada la cavalcada les butlletes es destruiran.

 

Sorteig

El sorteig es realitzarà el dia 23 de desembre a les 11 hores a la Sala Alfred Perenya i el resultat es comunicarà als afortunats i les afortunades via correu electrònic. La fórmula del sorteig serà l’extracció de les butlletes una a una, prèviament barrejades, fins al número total de places previstes. Actuaran com a fedataris públics, tècnics de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions.

 

Els inscrits no seleccionats formaran part d’una reserva, i si fos el cas, seranavisats per participar en la Cavalcada seguint l’ordre de la llista. Posteriorment al sorteig es demanarà als participants la següent documentació:

  • Autorització escrita del pare i mare o tutors legals.
  • Acceptar de forma explícita les normes generals i la normativa sanitària aplicable a la cavalcada i les condicions establertes per l’organització.

Factoria dels Reixos

El regidor Ignasi Amor també ha explicat que hores d’ara ja s’han venut 4.500 entrades per a les sessions de la Factoria dels Reixos. Cal recordar que hi haurà 8 sessions al pavelló municipal Barris Nord els dies 1 i 2 de gener, amb diferents horaris i un preu de 5 € (gratuït per als menors de 2 anys).

 

A més, també se celebrarà la tradicional Ruta del Camarlenc que s’iniciarà el 30 de desembre i ja es pot consultar el seu recorregut al web de Festes Lleida. També s’instal·laran les Bústies Reials repartides per diferents zones de la ciutat a partir del 22 de desembre.