Sort acollirà al juny la segona edició de Motopirinaic’s en benefici dels nens amb càncer

Sort acollirà els dies 1, 2 i 3 de juny la segona edició de Moto-Pirinaic's, la concentració motera solidària organitzada per Moto Events Solidaris. Durant els tres dies, els assistents, podran gaudir de rutes, concerts, xerrades, exhibicions i mostres gastronòmiques de la comarca. Com a novetat, enguany hi haurà una zona de lleure per a nens. També hi haurà una zona chill-out per poder gaudir, dissabte 2 de juny, d'un vermut i de bona música. A la presentació hi van assistir membres de Moto Events Solidaris, organitzadors de la concentració i l'Alexandra Ferrero de l'Àrea de Comunicació d'AFANOC Lleida.

Sort acollirà al juny la segona edició de Motopirinaic’s en benefici dels nens amb càncer

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

 

Durant el 2 de juny els assistents podran gaudir d'un esmorzar popular, exposicions, xerrada sobre primers auxilis, microrutes de turisme actiu, xerrades, conferències i radar de festa. Ja al migdia hi haurà vermut i música a la zona chill-out, seguidament d'un dinar de germanor, exposicions i rutes on road i off road i circuït d'enduro. Al vespre hi haurà un sopar motard i Pirinaic Festival rock + DJ's. D'altra banda, el dissabte s'organitzarà un esmorzar motard, exposicions, exhibició i xerrades. També una visualització de GP Mugello i l'acte de clausura.

  

  

 

Per participar en aquesta concentració motera, cal inscriure's online des del 15 d'abril fins al 15 de maig en l'adreça http://www.motopirinaics.com/inscriu-te-ja/. El preu de la inscripció són 42 euros i dóna dret a participar en totes les activitats previstes en el programa d'activitats i, a més a una samarreta commemorativa de la concentració, al sopar de divendres, a l'esmorzar, el dinar i el sopar de dissabte 2 de juny i a l'esmorzar de diumenge 3 de juny.