Sorpresos descarregant 90 plantes de marihuana a Lleida

Sorpresos descarregant 90 plantes de marihuana a Lleida| Redacció – Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va sorprendre aquest dijous dos joves, de 20 i 33 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, descarregant d'un vehicle diversos testos de plantes presumptament de marihuana. Els agents van escorcollar el turisme i van localitzar fins a 90 plantes.

Una patrulla de la Policia local de Lleida va anar dijous al carrer Costa dels Magraners, en rebre un avís que dos homes carregaven en una furgoneta gran i de color blanc varies plantes, possiblement de substàncies estupefaents. Quan dos patrulles es dirigien al lloc, el ciutadà va informar que la furgoneta hauria marxat del lloc en direcció
al carrer Soldevilla. Finalment, els agents van localitzar al carrer Sevilla una furgoneta que coincidia plenament amb la descripció facilitada anteriorment, i van observar a dos persones que estaven traient del seu interior varis testos amb plantes.
 
Els agents van identificar als dos individus, de 20 i 33 anys, nacionalitat espanyola, i veïns de Lleida, els quals van manifestar al ser preguntats per la procedència de les
mateixes, que els hi havia donat un amic i que no eren seves, sense facilitar la identificació del propietari de les plantes.
 
Davant aquesta situació, els agents van escorcollar l’interior del vehicle, i van trobar la
quantitat de noranta plantes presumptament de marihuana, i un temporitzador elèctric, el qual es podria utilitzar per graduar les hores de llum durant el dia.
 
Els agents van fer comís de les plantes i del temporitzador elèctric i van iniciar seguidament les diligències corresponents.