Sorpresa una dona a Lleida després de robar eines d’unes obres

Imatge de les eines robades a Lleida

La Urbana deté una dona per robar eines d'una obra a Lleida | Guàrdia Urbana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava aquest passat diumenge al vespre un servei de vigilància al barri de la Mariola de Lleida va observar una dona que portava un maletí.

 

Els agents van identificar aquesta dona com a V.H.G., de 31 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que dins del maletí portava diverses eines i en l'escorcoll li van trobar a la jaqueta un tornavís, uns guants i un cable. Mentre era identificada, aquesta dona va agredir a un dels agents i per aquest motiu va ser detinguda.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Les eines pertanyien a unes obres

Poc després, els agents van esbrinar que les eines pertanyien a unes obres que es fan al barri de la Bordeta, a la zona del Parc de l'Aigua. Un cop van contactar amb un responsable de les obres

  

aquest va reconèixer les eines com de la seva propietat les quals estaven en una caseta de l'obra. Tot seguit, els agents van comprovar al lloc que aquesta caseta tenia la porta forçada i estava oberta. Davant aquests fets, els agents van iniciar les diligències a V.H.G. com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força.

 

 

També et poden interessar…