Apareixen cartells a la UdL on es busquen participants per a orgies

Imatge del cartell

Imatge del cartell | @PostureigLleida

 

Després que aquesta setmana saltés la polèmica dels cartells convidant a orgies a la Universitat de Barcelona (UB), ara és la Universitat de Lleida (UdL), la que també es veu esquitxada per la polèmica. Tal com va compartir a través de les xarxes socials el Postureig de Lleida, aquesta setmana han aparegut cartell on s'anunciava el següent: «Es busquen participants per a orgies, dia a lloc a determinar. Totes i tots sou benvinguts a venir i experimentar noves sensacions. Som estudiants de la facultat d'enginyeria i infermeria amb ganes de passar-ho bé i sense compromís». Els missatges de sorpresa no es van fer esperar amb la publicació d'aquesta imatge i les xarxes socials s'han fet palès de la magnitud de la proposta. 

 

Les xarxes socials han esclatat per la polèmica

El mateix Postureig de Lleida va fer pública la imatge del cartell on s'animava expressament a participar en una orgia. Després de publicar-la els comentaris en relació a aquesta curiosa petició no es van fer esperar. També altres persones es van fer ressò de la penjada d'aquest cartell a la UdL. La sorpresa, com no podia ser d'una altra manera, també va ser considerable. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al meu primer examen a la Universitat em vaig sentir com si m'haguessin aplicat lo kamasutra sencer #PostureigEstudiantil

Una publicación compartida de Postureig de Lleida (@postureiglleida) el

D'altra banda, la UB ha decidit aquesta setmana retirar uns polèmics cartells que van aparèixer a la Facultat de Matemàtiques aquest dilluns 8 d’octubre. En ells, es feia una crida als estudiants que estiguessin interessats a participar en orgies, en un dia i lloc a determinar. Per això es facilitava una adreça de correu electrònic on poder demanar més informació «sense compromís».  En el paper de l'anunci, on apareixia el logotip de la UB, no es podia llegir qui eren els autors però si es deia que «som uns estudiants de mates i bio amb ganes de passar-ho bé». L'anunci també animava a participar tots els estudiants, ja que «totes i tots sou benvinguts a venir i experimentar noves sensacions».  

 

El retiren per l’ús del logotip de la universitat

Un portaveu de la universitat barcelonina ha explicat que el motiu de la retirada del cartell és que existeix «apropiació indeguda» del logotip de la institució. La UB ha volgut remarcar que és totalment aliena a l'organització d'aquest esdeveniment de caràcter sexual. 

Imatge d'un dels cartells que va aparèixer a la Facultat de Matemàtiques de la UB

Imatge d'un dels cartells que va aparèixer a la Facultat de Matemàtiques de la UB | Twitter

 

Les mateixes fonts han confirmat també que els cartells han aparegut en altres universitats com la de Lleida. Responsables de la UdL no tenen constància dels mateixos però si confirmen que s'han difós unes imatges per les xarxes socials d'un cartell que consideren de «mal gust». En aquest cas, serien els estudiants d'Enginyeria i Infermeria els que han fet la convocatòria a la ciutat de ponent.