Sorprenen un jove a Lleida amb una navalla i un matxet dins el cotxe

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar el passat dissabte 1 de febrer un turisme al passeig de l'Onze de Setembre de Lleida, a l'altura del núm. 139, amb motiu de fer un control de documentació.

 

En identificar el conductor, un jove de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, van comprovar que no li constava cap mena de permís de conduir perquè no l'havia obtingut mai i el vehicle no tenia l'assegurança ni la ITV en vigor.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una forta olor a marihuana dins del vehicle

Els agents van notar una forta olor a marihuana dins del vehicle i van comprovar que portava un pot de plàstic que contenia cabdells d'herba que presumptament eren de marihuana, amb un pes de 53,6 grams. També van comprovar que a la jaqueta portava una navalla, amb una fulla d'uns 18 cm de llarg i dins del vehicle un matxet amb una fulla d'uns 50 cm de llarg.

 

Tot seguit, van procedir al comís de la substància estupefaent i de les armes i van fer les actes corresponents per tinença de substàncies estupefaents i tinença d'armes prohibides. També van fer les denúncies de trànsit administratives i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai el permís i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

 

També et poden interessar…