Oferta de feina: Solsona treu a concurs dues places temporals. Informa’t!

L'Ajuntament de Solsona publica dues ofertes de treball de caràcter temporal per a l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar). D'una banda, s'obre un procés de selecció, per concurs oposició, per contractar un/a agent d'ocupació i desenvolupament local per treballar en un projecte d'estructuració i dinamització dels sistemes d'informació territorial durant un any.

 

De l'altra, s'obre un concurs oposició per contractar un/a tècnic/a d'orientació i inserció laboral per incorporar-se al Servei Connectem. La contractació de l'agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL), però, està supeditada a la resolució positiva de la sol·licitud de finançament al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge d'una oficina

Solsona treu a concurs dues places temporals per treballar a l’Agència de Desenvolupament Local | LleidaDiari.cat

 

En aquest cas, si s'acaba rebent la subvenció, la plaça serà per a un contracte temporal a jornada completa. Per accedir al procés cal disposar del títol de graduat universitari. Entre altres funcions, haurà de dissenyar, posar en funcionament i gestionar un sistema d'informació territorial amb dades socioeconòmiques i d'activitat i impacte de l'Agència; gestionar les bases de dades del servei; mantenir contactes sistemàtics amb diferents agents socials, i buscar recursos relacionats amb la promoció econòmica.

 

El finançament del SOC ja està garantit

L'altra plaça, per la qual el finançament del SOC ja està garantit, ha de servir per implementar un projecte d'aplicació de noves metodologies per a la millora de l'ocupabilitat, la gestió del talent i la competitivitat del teixit productiu del Solsonès i Cardona. El contracte serà d'un any, a partir del primer de novembre, amb una dedicació parcial de 25 hores setmanals. En aquest cas s'exigeix un títol de graduat universitari de l'àmbit social.

 

Sol·licituds fins al 12 de setembre

Les persones que estiguin interessades en aquestes dues ofertes, poden descarregar-se les bases i la documentació necessària a l'apartat d'ofertes laborals del portal municipal (https://www.ajsolsona.cat/ajuntament/ofertes-d2019ocupacio). El termini de presentació de sol·licituds es tancarà el 12 de setembre.