Comarques

Oferta de feina: La localitat lleidatana que treu a concurs 2 places públiques

Marta Romera
  • octubre 7, 2022
  • 2 min read
Oferta de feina: La localitat lleidatana que treu a concurs 2 places públiques

L’Ajuntament de Solsona anuncia la convocatòria d’una plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteca per cobrir un lloc vacant per jubilació, i una altra d’informador/a juvenil per consolidar un lloc de treball que fins ara s’havia ocupat temporalment per a la posada en marxa de l’Oficina Jove del Solsonès.

 

En ambdós casos també es crearà una borsa de treball per cobrir possibles futures vacants o fer substitucions. A la Biblioteca Carles Morató un lloc de tècnica auxiliar s’ha cobert fins ara interinament arran d’una jubilació el 2021.

El concurs-oposició que es convoca és per a un contracte laboral fix amb dedicació completa (37,5 hores setmanals). Per optar-hi cal tenir el batxillerat o un títol de tècnic equivalent. Entre altres tasques assignades a aquest lloc, hi ha l’atenció a les demandes dels usuaris, la revisió, registre i col·locació de documents, la confecció de dossiers, l’actualització de la col·lecció local, la col·laboració en la preparació d’activitats de dinamització cultural, la gestió del procés de préstec i l’obertura i tancament de les instal·lacions quan sigui necessari.En el cas de la plaça d’informador/a juvenil, s’ofereix un contracte laboral fix a temps parcial de 24 hores la setmana a l’Oficina Jove del Solsonès.

Les persones aspirants han de tenir el títol de batxillerat, formació professional de segon grau, grau superior o qualsevol altre títol equivalent. Les funcions encomanades a aquest lloc són l’atenció als tècnics municipals, regidors i joves de la comarca, la detecció de necessitats de la població jove per treballar en noves propostes, la informació i l’assessorament a entitats en matèria de joventut, l’elaboració de registres i bases de dades, la gestió de l’espai salut i la dinamització de xarxes socials, entre d’altres.

 

Les bases completes i la documentació necessària per concórrer a aquests concursos es poden descarregar de l’apartat d’ofertes d’ocupació del portal municipal (https://www.ajsolsona.cat/ajuntament/ofertes-d2019ocupacio).

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *