Categories: Comarques

Solsona treu a concurs el casal d’estiu ludicoesportiu de les piscines municipals

Les piscines municipals de Solsona es preparen per dissenyar el pròxim casal d’estiu ludicoesportiu. Enguany l’Ajuntament treu a concurs la totalitat del servei en lloc de convocar les diferents places de personal necessàries per desenvolupar-lo. Avui se n’ha publicat la licitació al perfil del contractant i hi ha temps fins al 22 d’abril per presentar ofertes. L’objectiu de la licitació és planificar i executar les activitats de les piscines municipals per a la població d’entre 3 i 16 anys «per satisfer la necessitat d’ocupar el temps lliure dels infants en el període de vacances escolars de forma constructiva i educativa i, alhora, contribuir a la conciliació de la vida laboral de les famílies», tal com assenyalen els regidors d’Esports i d’Infància, Joan Parcerisa i Pilar Viladrich, respectivament. El contracte té un pressupost base de 53.333 euros i serà per a un màxim de 1.200 places repartides en deu torns setmanals per a una temporada de bany, tot i que es podrà prorrogar tres anys més. El funcionament de l’oferta ludicoesportiva serà el mateix de cada any i les inscripcions, que s’obriran la primera setmana de juny, continuaran gestionant-se des de l’Ajuntament.

NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Programació d’activitats per franges d’edat

El servei funcionarà del 25 de juny al 30 d’agost els matins de nou a una amb la possibilitat que els infants s’hi inscriguin per setmanes. Els grups es distribuiran per franges d’edat (de 3 a 5 anys, de 6 a 9, de 10 a 12 i de 13 a 16), amb una proposta diferenciada per a cada una, i es programaran activitats de natació i altres esports, així com tallers i sortides que eduquin en valors a través del lleure i fomentin el desenvolupament personal i el procés de socialització. L’espai de referència serà el complex poliesportiu municipal (piscines, camp de futbol, pavellons i pistes de tennis). Es pot accedir a tota la informació de la licitació aquí. El termini de presentació d’ofertes es tancarà a les dotze del migdia del dia 22 d’abril. Les piscines municipals continuaran oferint també activitats adreçades a la població adulta, però aquest programa es gestionarà a través d’un altre contracte.

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Recent Posts

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

7 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

7 hores ago

Última hora: Accident mortal en una sortida de via al Pla d’Urgell

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal…

2 dies ago

Alarmant: Brot de gastroenteritis afecta 29 infants i monitors en uns campaments a Catalunya

L'Agència de Salut Pública investiga un brot de gastroenteritis que ha afectat 27 infants i…

3 dies ago

Eurecat Lleida impulsa la innovació alimentària amb neurociència, realitat virtual i IA

El centre tecnològic Eurecat Lleida ha participat en el projecte CONOCE, una iniciativa que aposta…

3 dies ago

La Paeria de Lleida reforça el manteniment de jardineria

La comissió informativa de Gestió de la Ciutat ha donat llum verda a dues importants…

3 dies ago