Edició 2020

Solsona tallarà dilluns al matí l’aigua al nucli antic de la població

  • abril 7, 2018
  • 2 min read
Solsona tallarà dilluns al matí l’aigua al nucli antic de la població
Solsona tallarà dilluns al matí l’aigua al nucli antic de la població

Obres al carrer Sant Miquel de Solsona. | LleidaDiari.cat

 

Les obres de remodelació del carrer de Sant Miquel de Solsona obliguen a realitzar un tall en el subministrament de l’aigua en la major part del nucli antic. La interrupció en el servei es produirà el proper dilluns, dia 9 d'abril, de 10.00 a 13.00 hores. El motiu, concretament, és l’operació de connexió de la nova canalització de l’aigua a les conduccions existents del carrer dels Dominics i la plaça de la Catedral.

 

La reurbanització del carrer de Sant Miquel en aquests moments es troba en la fase final de renovació dels serveis soterrats. Falta realitzar la connexió de les xarxes de clavegueram, línia elèctrica de baixa tensió, telefonia i enllumenat als serveis existents en el tram superior, tocant a la plaça de la Catedral. Tot seguit, es procedirà a pavimentar el carrer. 

 

Les restes del fragment de la muralla primigènia, del segle XIV, i del portal medieval, que van aparèixer el gener, se senyalitzaran amb una solució molt similar a la que es va aplicar en la reurbanització del carrer de la Regata i a la vorera del Vall Fred, amb una disposició diferenciada de les lloses i l’ús de pedra recuperada durant la intervenció arqueològica. La fase dels treballs arqueològics ha fet endarrerir el termini d’aquestes obres, que ja van escometre’s més tard del que s’havia previst per evitar que coincidissin amb la campanya nadalenca. Sense especificar la data de finalització, la regidora d’Urbanisme, Rosó Barrera, afirma que «s’està fent tot el possible per tenir el carrer transitable i en condicions els dies propers a la diada de Sant Jordi».

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.