Solsona proposa als joves tres tallers de temàtica urbana gratuïts aquest Nadal

Per Nadal no només fan vacances els petits de casa, sinó també els adolescents i joves. Enguany Solsona incorpora a l’agenda cultural i de lleure una programació gratuïta de temàtica urbana pensada per a la població a partir de 14 anys. Les regidories d’Afers Socials i Joventut organitzen ‘Nadal XXL’, amb un taller de rap i beatmaking, el dia 27 de desembre; un altre de grafits, el dia 28, i un de dansa urbana, el dia 29. A més, es convoca el primer concurs de TikTok per als joves d’entre 16 i 25 anys, obert del 23 de desembre al 8 de gener.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Complementar l’oferta nadalenca de la ciutat amb propostes atractives per als joves al mateix temps que es treballa la comunitat, la interculturalitat i el sentiment de pertinença a la ciutat. Aquesta és la idea amb què s’organitzen tres tallers i un concurs.

 

La primera convocatòria és un taller de rap i beatmaking, a càrrec de la cooperativa vallesana Erol Urbà, el dia 27 de quatre de la tarda a set del vespre a la sala cultural de l’ajuntament. Les places són limitades, motiu pel qual cal inscriure-s’hi en línia abans del dia 21 a l’enllaç https://forms.gle/XGuq9uwBM2cKRJJm6.

 

El dia 28 Ferran Alonso conduirà un taller per aprendre a pintar grafits de dos quarts de quatre a dos quarts de sis de la tarda a la plaça de l’U d’Octubre. També cal apuntar-s’hi a partir de dijous a https://forms.gle/sQSu7Ne8ryhBfMd17. El que en surti servirà d’attrezzo l’endemà, dia 29, per al taller de dansa urbana a càrrec de Sergi Segura, ballarí professional i professor de l’Escola de Dansa de Solsona. També es farà a l’aire lliure de quatre a dos quarts de sis. En aquest cas no es requereix inscripció.

Premi per als millors vídeos

Per primera vegada, l’Ajuntament de Solsona convoca un concurs a TikTok. Es titula ‘Estic tokat/kada per Solsona’ i hi poden participar els joves d’entre 16 i 25 anys amb vídeos de 45 segons com a màxim que mostrin el seu sentiment de pertinença a la ciutat. Entre les millors propostes se’n seleccionaran dues.

 

Els guanyadors podran escollir entre cinc experiències al Solsonès (descens de barrancs, passeig amb cavall, entrada al Parc d’Aventura del Port del Comte, circuit d’spa i massatge a l’Hotel Sant Roc o vol en parapent). Les bases completes es poden consultar al portal web municipal (https://www.ajsolsona.cat/ajuntament/concursos/concurs-de-tiktok-estic-tokat-kada-per-solsona-nadal-2022). El ‘Nadal XXL’ és organitzat per les regidories d’Afers Socials i Joventut, a través dels Serveis Socials, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès i l’Oficina Jove.

text