Solsona acull la cinquena Jornada Punt Empresa del Solsonès i Cardona

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) convoca el teixit empresarial del Solsonès i la vila bagenca a la cinquena Jornada Punt Empresa, que se celebrarà a l’auditori de la sala polivalent de Solsona dimecres vinent, dia 25, d’una del migdia a dos quarts de cinc de la tarda. En la primera edició que recupera la presencialitat, després de dos anys de trobades virtuals, es presentarà el catàleg de serveis de suport a l’empresa 2023 i els projectes prioritaris per a aquest exercici. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El catàleg recull la informació dels serveis d’orientació, gestió d’ajuts municipals, assessoraments personalitzats, activitats de cooperació, intermediació laboral, formació i altres projectes. Una de les novetats d’enguany és la voluntat de potenciar la comunitat emprenedora Sinèrgika, sorgida l’any passat en el si de l’espai de cotreball cardoní La Nova.

 

Pels volts de les dues, el programa proposa aprofitar la pausa d’aperitiu per fer xarxa entre els assistents. La jornada de dimecres que ve es clourà amb una conferència sobre noves metodologies de captació i fidelització de talent a càrrec de Carlos Bella, conferenciant i formador especialitzat en desenvolupament personal i professional i en estratègies d’atracció de talent.

 

Participaran a la cinquena Jornada Punt Empresa l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert; el seu homòleg de Cardona, Ferran Estruch, el conseller comarcal de Promoció Econòmica del Solsonès, Ferran Ginestà; la directora de l’Adlsolcar, Glòria Domínguez, així com el president d’Empresaris per al Solsonès, Marc Arnau i Borràs, com a conductor.

Inscripcions en línia

L’assistència a aquesta cita és gratuïta, però es demana inscripció prèvia en línia abans del dia 23 mitjançant aquest enllaç: https://bit.ly/5aJornadaPuntEmpresa