Categories: Sense Categoria

La Soll de Tàrrega organitza un TastaOlis Premium

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

La secció gastronòmica de l'espai cooperatiu i autogestionat La Soll organitzarà aquest divendres 30 de novembre a partir de les 20.00 hores un TastaOlis Premium on els assistents podran delectar cinc varietats diferents d'olis d'olives Premium de proximitat i conèixer millor tot aquest món que cada vegada guanya més adeptes. L'activitat tindrà al local situat a la plaça de les Nacions Sense Estat i les explicacions del TastaOlis aniran a càrrec del sommelier Adrià Dalmau, fundador de l'oli Premium 'Nou segons' d'Arbeca i amb amplis coneixements sobre aquest sector.

 

El tast s'estructurà en dues parts: una primera introducció teòrica en relació a l'Oli d'Oliva i especialment en el segment Premium. I, una segona part pràctica, on els assistents aprendran tot el procés de tast de l'Oli d'Oliva descobrint tots els aromes i sabors a través del tast de cinc Olis d'Oliva Premium de proximitat. El preu de l'activitat organitzada per l'Espai Gastronòmic de la Soll és de deu euros per als socis i tretze euros per als no socis. Tindrà una durada d'una hora i mitja, les places són limitades i ja es poden reservar enviant un correu electrònic a lasolltarrega@gmail.com.

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

 

L'èxit de la fira de l'oli de Maials

La 21a la Fira de l’Oli Verd de Maials ha tancat portes aquest diumenge amb l'assistència de més de 12.000 persones i la venda d'uns 14.000 litres d'aquest producte. El certamen, que s'ha allargat durant tot el cap de setmana i en el marc del qual s'han dut a terme diverses degustacions i tallers, està plenament consolidat i vol potenciar aquest tipus d'activitats paral·leles de cara a les pròximes edicions, així com ampliar la superfície d'exposició de maquinària agrícola.

 

Pel que fa a la campanya de recollida de l'oliva, enguany en destaca la seva qualitat tot i que caldrà analitzar els efectes que hagi pogut causar l'arribada tardana de les pluges a les zones on el cultiu continua sent de secà. El saló compta amb gairebé un centenar de parades però el seu producte protagonista és l'oli verd elaborat a la cooperativa de Maials.

Redaccio

Recent Posts

En alerta una presó catalana per la desaparició d’un ganivet durant un servei de cuina

Els funcionaris de la presó de Quatre Camins han obert una investigació per aclarir què…

12 hores ago

Cau amb el cotxe per un barranc a l’Alt Urgell i es queda atrapat al vehicle

Una persona ha quedat atrapada aquest dissabte a l'interior del seu vehicle després de caure…

14 hores ago

Ja es coneix el número guanyador de la Grossa de Sant Jordi

El número guanyador de la Grossa de Sant Jordi d'enguany és el 02219. Els que…

16 hores ago

Troben el cos d’una persona sense vida en una platja catalana

Una persona ha aparegut morta aquest dissabte a la matinada a la platja de Sant…

19 hores ago

Zapatero fa una crida a Lleida a la defensa de Sánchez

L'expresident de govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha fet una crida a la mobilització…

22 hores ago

Catalunya, en alerta per pluges

Protecció Civil ha activat aquest divendres a la tarda la fase d'alerta del Pla especial…

22 hores ago