Edició 2021

Solidàrium 2012 aposta per la igualtat de gènere i l’autonomia de les dones

  • octubre 18, 2012
  • 2 min read
Solidàrium 2012 aposta per la igualtat de gènere i l’autonomia de les dones
Solidàrium 2012 aposta per la igualtat de gènere i l’autonomia de les dones

Solidàrium 2012 aposta per la igualtat de gènere i l’autonomia de les dones| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Solidàriun 2012 dóna aquest dimecres el tret de sortida a cinc dies plens d’activitats al voltant d’un eix comú: promoure la igualtat entre els gèneres i l’autonomia de les dones. La iniciativa, que se celebra en el marc de la Setmana contra la Pobresa, tindrà lloc enguany a la Llotja de Lleida recordant l’objectiu del mil·leni ‘Gènere i Desenvolupament.

La 9ª edició d’aquest certamen s’inicia amb una trobada d’ONGD de la ciutat per commemorar la Setmana contra la Pobresa i la conferència ‘Desenvolupar-se conjuga en femení? Algunes claus africanes’, a càrrec de la professora d’Antropologia de la Universitat de Granada, Soledad Vieitez. També inclou, els dies 18 i 19 d’octubre, les V Jornades de Gènere i Desenvolupament Rural, que tindran lloc a la Universitat de Lleida.
 
El gruix de les activitats, però, tindran lloc durant tot el cap de setmana a la Llotja, amb la IX Fira d’Entitats Solidàries de Lleida. Un total de 69 entitats estaran presents enguany al certamen, tot i que algunes, com la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, no hi seran presents al considerar que la Llotja no és el lloc més adequat per dur a terme aquesta activitat.
 
Solidàrium 2012 inclou a més la XI Mostra d’Informació i Documentació per al Desenvolupament, tallers per a infants i joves, actuacions teatrals, els mercadets d’intercanvi amb la participació de més de tres-cents infants de la ciutat, contacontes i diverses animacions musicals.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.