Comarques

La coreògrafa Sol Picó porta el seu espectacle ‘Malditas plumas’ a Cervera

Proposa un recorregut pels diferents episodis de la vida d’un personatge

Marta Romera
  • novembre 16, 2022
  • 2 min read
La coreògrafa Sol Picó porta el seu espectacle ‘Malditas plumas’ a Cervera

La reconeguda ballarina i coreògrafa Sol Picó interpretarà l’espectacle de dansa ‘Malditas plumas’ el dissabte 19 de novembre, a les 20 hores, al Gran Teatre de la Passió, dins de la programació del 25è Cicle de teatre i música ‘Apassiona’t’ de Cervera. ‘Malditas plumas’ proposa un recorregut pels diferents episodis de la vida d’un personatge, interpretat per Sol Picó, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència.

 

En aquest relat, el públic coneix la història d’aquesta vedet del Paral·lel i comparteix els seus records, les seves experiències, les seves vivències… Els músics Pere Jou i Roger Julià acompanyen la ballarina Sol Picó en la interpretació de l’espectacle.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Sol Picó

És una companyia professional de dansa contemporània creada el 1994 per la ballarina i coreògrafa Sol Picó (Alcoi, Alacant), que dona nom a la companyia. Des del principi, el seu treball s’inscriu en una línia de mestissatge on interactuen diferents gèneres. La seva tècnica madurada uneix força, precisió i dinamisme, que reforcen el tracte orgànic de les seves creacions. Constantment dinamitzades per l’humor, les seves obres segellen un estil propi sense concessions ni manual d’instruccions.

Venda de localitats

La compra d’entrades anticipades es pot fer per Internet als webs www.cervera.cat o www.granteatrecervera.cat.

 

Les entrades també es podran comprar a les taquilles del Gran Teatre de la Passió a partir de dos hores abans de l’inici de l’espectacle. Per incentivar l’assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s’apliquen a grups de més de 15 persones, joves de menys de 18 anys, persones en situació d’atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *