Un total de 45 restaurants de la demarcació de Lleida se sumen al Porcpassió

Torna una nova edició de la mostra gastronòmica Porcpassió. I ja en van nou. Durant tot el mes de novembre, un total de 45 bars, restaurants i hotels de Lleida ciutat i comarques se sumen a aquesta iniciativa, organitzada per Hostaleria de Lleida. Tots els establiments participants han elaborat un ampli ventall de plats i menús amb el millor de les carns porcines, des del morro fins a la cua.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La mostra gastronòmica Porcpassió reivindica la importància gastronòmica del porc als fogons lleidatans, no només des d’un punt de vist local, sinó també cultural i sostenible de la terra, de la matèria primera i dels productors.
 

 

Un total de 45 restaurants de la demarcació de Lleida se sumen al Porcpassió

Imatge d'alguns dels xefs participants en la 9a edició de Porcpassió a Lleida. | LleidaDiari.cat
 

45 establiments participants

Els establiments participants a Lleida ciutat són Bar Bodega El Barri, Bellera, Brasa d’Or, Brito’s Casual Bar, Cafeteria Sebas, Cal Nenet, Cantamanyanes, Click Menú, Creperia Flash, De Tapas, Des-Tapa’t Casual Food, El Celler del Roser, El Galeó, En Família, Galindo, La Carbonera, La Cuina de Martín, La Mina, Llobregat, Merxe’s Mil Sabors, NH Pirineos, Petit Català, Qr Cafè, Saroa Restaurant, Tosca, Tucuman, Aimia, El Portón, El Tarao, La Masia i Manicomio.

 

Paral·lelament, arreu de la demarcació de Lleida s'han sumat a la iniciativa els establiments següents_ Artapa 1224-Gastrobar, Cal Pintor, Cal Respir, Cal Xirricló, Can Peixan, Fonda Farré, Font del Genil, Hostal Jaumet, Hostal Vall d’Àneu, Ideal, Krostó, La Bicicleta, La Boscana i Lo Ponts.

 

L’oferta de cada establiment així com el nom del restaurant, els horaris de cada instal·lació i la seva ubicació es recullen tots a la pàgina web www.gastronomiadelleida.com/porcpassio, inclosa a la Guia online Gastronomia de Lleida.

 

 

Festa d'exaltació al bon porc

Els participants en aquesta novena edició podran gaudir de la cuina del porc de sempre, com mai. Els foodies i apassionats de la bona taula tindran l'oportunitat de gaudir del talent i de tècniques culinàries molt diverses, gràcies a l’acurada selecció de plats per part dels xefs participants que encapçalen aquesta festa d’exaltació al bon porc.

 

La mostra gastronònica Porcpassió, que enguany arriba a la novena edició, és producte, coneixement, tècnica, artesania, tradició i avantguarda.