Es posen a la venda les entrades anticipades del Festival de Pasqua de Cervera

Imatge del cartell del festival | LleidaDiari.cat

 

El Festival de Pasqua de Cervera ha posat en marxa el sistema de venda d'entrades anticipades. D'aquesta manera, ja es poden adquirir les localitats pels deu espectacles diferents programats al certamen, amb importants descomptes, des del propi web del www.festivaldepasqua.cat. El preu de les entrades varia segons el tipus d'espectacle. Els concerts de vespre tenen un preu que oscil·la entre els quinze i els dotze euros. Tant des del web de forma digital, com en la compra presencial al Museu Comarcal ubicat a Cervera, s'aplica una rebaixa del 20% i el seu preu descendeix fins als dotze i deu euros, respectivament. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de proximitat.

  

 

 

Igualment, l'organització del Festival de Pasqua ha arribat a diferents acords amb diverses entitats i organitzacions com Òmnium Cultural, Conservatoris de música, el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d'altres, per oferir descomptes entre els seus abonats. Les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d'aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles. A la vegada, els interessats en assistir a més d'un concert dels que programa el Festival poden escollir l'adquisició d'un abonament que els permetrà veure els dotze concerts programats per només 50 euros (a excepció de concert de maridatge del 31 de març).

 

El Festival de Pasqua arribarà enguany a la seva vuitena edició convertit en un certamen referent de la música clàssica catalana. Del 22 de març a l'1 d'abril, hi actuaran, entre altres artistes, Antoni Ros Marbà, Albert Guinovart, el Cor Jove de l'Orfeó Català, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, la Coral Cantiga, Jordi Masó, el cantant i expert en vins Salva Racero, etc.