Comarques

No et perdis la 6a Marxa de Tardor del Baix Set

Marta Romera
  • octubre 18, 2022
  • 2 min read
No et perdis la 6a Marxa de Tardor del Baix Set

És temps de tardor, els colors del paisatge marquen la fugida del bon temps i el verd dona pas a mosaics agraris de colors grocs i ocres. El pròxim 6 de novembre es tornarà a celebrar la 6a Marxa de Tardor del Baix Set, que organitzem conjuntament els ajuntaments de Montoliu de Lleida i Sudanell, una activitat centrada en el foment dels hàbits de vida saludables i el gaudi de l’oci en forma de descoberta de nous espais i paisatges.

 

La Marxa es consolida any a any i continuem proposant noves rutes que us puguin sorprendre, per tal que pugueu gaudir de la vall del riu Set amb tota la seva esplendor.

En l’edició d’enguany el lloc de sortida i arribada serà a Montoliu de Lleida, i els recorreguts seran circulars. Mantenim l’ampli ventall d’opcions adaptades al nivell d’esforç que cadascú:

· Ruta Puput – Tomb pels antics secans (5,8 km)

· Ruta Esplugabous – Camins de l’aigua (15,2 km)

· Ruta Cigonya – La clàssica (20,4 km)

· Ruta Milà Negre – Horitzons llunyans (27,3 km)

 

Tot un entorn per descobrir, escolliu la proposta que us satisfaci més. En la ruta Milà Negre s’establirà un punt de tall a partir de les 11:30 en el quilòmetre 15, hora a partir de la qual es redirigirà als participants per la ruta Cigonya. Com a novetat d’enguany els participants a la marxa tindreu una samarreta commemorativa de l’esdeveniment, esperem que us agradi.

Els organitzadors volen mantenir viu l’esperit i valors del projecte Marxa.cat, fomentant a la vegada la solidaritat amb els que ho estan passant pitjor per la successió de crisis diverses: les persones dependents i les famílies que han de cercar l’ajuda d’entitats del tercer sector per poder menjar.

 

Per això mantenim la iniciativa solidària endegada el 2020 en plena pandèmia, centrada en la recaptació de fons per a dues entitats referents en la protecció dels més desafavorits, com són Aspros i el Banc d’Aliments de Lleida. Amb la inscripció a l’activitat us animem que, de forma voluntària, feu una donació en la mesura de les vostres possibilitats a aquestes dues entitats. Trobareu més informació de la marxa al web: https://www.marxatardorbaixset.cat/.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *