Sense Categoria

Una empresa lleidatana crea el concepte ‘Free Space’, una iniciativa per contenir la contaminació en interiors

LleidaDiari
  • agost 27, 2021
  • 2 min read
Una empresa lleidatana crea el concepte ‘Free Space’, una iniciativa per contenir la contaminació en interiors

L'empresa lleidatana Silikon HealthCare ha llençat al mercat un nou servei que busca crear espais lliures de Covid-19 i d'altres virus, bacteris, fongs i microorganismes, com els àcars. Una iniciativa que la mateixa companyia ha batejat com a 'Free Space', un concepte innovador que busca aplicar la tecnologia a la contenció de qualsevol contaminació en espais interiors.

 

«Sempre hem trobat al mercat nebulitzadors, sensors termogràfics, mesuradors de temperatura, productes sanitaris… Però ara volem aglutinar-ho i oferir a les empreses un tot; amb un objectiu clar: ajudar a administracions i companyies a garantir la màxima seguretat i tranquil·litat als seus clients», explica Daniel Liendo, director executiu de Silikon HealthCare.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En aquest sentit, tècnics de l'empresa analitzen l'espai escollit per aplicar el sistema 'Free Space' i dissenyen un projecte concret en el qual es detalla la col·locació dels diferents elements per garantir la màxima eficiència.

 

Relaxar-se de la por

«Generar un espai d'aquestes característiques permet a la societat relaxar-se de la por, donar-los una seguretat real en entrar en un establiment. Saps que un cop dins d'un 'Free Space' et trobes en un entorn descontaminat, en el qual no cal obrir les finestres per eliminar qualsevol bacteri», apunta Daniel Liendo.

 

I afegeix: «Aquest nou sistema no és agressiu amb l'individu i per tant no cal desallotjar l'espai per fer el tractament. A diferència d'altres sistemes de purificació ambiental, com l'ozó, aquests dispositius mèdics no són agressius amb les persones».

 

Un total de tres ajuntaments lleidatans ja s'han interessat per aquesta iniciativa, ja sigui per aplicar-ho al mateix consistori, així com en diversos equipaments municipals. En aquest sentit, Liendo apunta que el concepte 'Free Space' ja ha guanyat diverses licitacions a la demarcació de Lleida, així com a les Balears.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *