El Sidral proposa un espectacle inspirat en els universos d’Edgar Allan Poe a Lleda

Aquest diumenge el Teatre Municipal de l’Escorxador, en el marc de la programació ‘Amb la tribu’ de LaTemporada Lleida, acull l’espectacle “La residència dels contes macabres” de El Sidral. Una proposta que barreja el teatre d’ombres i objectes i que està inspirada en els universos d’Edgar Allan Poe. L’horari de l’espectacle és de 12 a 14 hores i de 17 a 19 hores, amb 6 funcions de 15 minuts per tram horari.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

‘La residència dels contes macabres’ és un passeig en què els visitants connectaran amb la sensació de por a través d’un petit recorregut que els portarà fins a l’habitació principal, on la història prendrà la forma d’un conte inspirat en els universos d’Edgar Allan Poe.

 

Per mitjà d’una barreja de teatre d’ombres i objectes, descobriran els secrets que amaga la casa, i finalment caminaran pels passadissos per trobar-ne la sortida. Les entrades (6 € general) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat. A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.