Sèrum d’autor: l’antiarrugues que arrasa a Barcelona arriba a Lleida

Sibari Republic, la marca de cosmètica de luxe creada per una cooperativa de científics bascos, aterra per segon any al centre de Lleida després del seu èxit a Barcelona. Enguany, torna carregada de novetats i del seu descompte exclusiu de fins al 50% en la seva línia més coneguda, la línia antiarrugues, la qual ha portat la marca a convertir-se en una de les marques revelació d’aquests últims anys.

Aquesta firma està donant molt que parlar aquests darrers anys a causa del seu ja famós Serum Origin. I és que aquest producte promet reduir les arrugues en tan sols 28 dies, cosa que ha portat la gent a formar llargues cues a les portes de les seves botigues i esgotar l’estoc en nombroses ocasions. Però, és realment tan efectiu com diuen o és només un eslògan de màrqueting? ‘No és màgia, és ciència’. Aquest és l’eslògan d’aquest grup de científics que va decidir demostrar l’eficàcia de tots i cadascun dels productes. Tots els articles de Sibari compten amb exhaustius estudis instrumentals realitzats sota supervisió dermatològica que avalen els resultats. Per exemple, aquests estudis han demostrat que el Serum Origin, el producte icònic de la firma, redueix fins al 58% del nombre d’arrugues en 4 setmanes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Serum Origin. / Sibari Republic
Serum Origin. / Sibari Republic

Però això no es queda només aquí. Aquest producte compta també amb més de 500 ressenyes positives a la seva web, que mostren com no són només els tests el que avalen l’eficàcia, sinó que també ho avalen els nombrosos consumidors que han provat el producte. A més d’una reducció d’arrugues, les persones que ho han provat també veuen la seva pell més llisa només començar a utilitzar el producte.

L’eficàcia s’ha convertit en el pilar fonamental de Sibari Republic. Tant és així que des de l’any 2020 han començat a obrir diferents establiments temporals per tota la Península, per oferir els seus productes amb fins a un 50% de descompte, amb l’objectiu que els clients poguessin provar els productes i s’adonessin dels resultats de les seves fórmules en la seva pròpia pell. 

La responsable de la marca, Itziar Beitia, ens ha explicat perquè van prendre la decisió d’oferir productes de luxe a un preu tan reduït: «Som científics, per això, l’eficàcia és fonamental. Tots els productes tenen estudis que avalen la seva eficàcia; és per això que decidim oferir un descompte així de potent perquè la gent pugui provar-ho. Al final, no hi ha millor forma de creure alguna cosa que veient-ho amb els nostres propis ulls». A la seva botiga, per exemple, es pot aconseguir el seu producte més famós a 57 euros, quan el seu preu habitual és de 115 euros.

Cosmètica d’autor: una manera diferent de crear els productes

Al mercat existeixen una gran quantitat i varietat de cosmètics que prometen grans resultats, però no són tants els que ho aconsegueixen i a més no tots ho poden demostrar de la mateixa manera que ho fa Sibari Republic. Sempre s’ha cregut que la clau de l’eficàcia de qualsevol producte està en la seva fórmula, i en part és cert, però existeixen altres variables que són clau perquè un producte funcioni.

A Sibari Republic compten amb fórmules que inclouen els darrers avenços científics i només utilitzen matèria primera de màxima qualitat per a produir-los. A més, han creat un mètode exclusiu de producció per fabricar-los. «Tothom se sorprèn quan visita les nostres instal·lacions, ja que, en lloc de veure una fàbrica convencional amb grans espais de producció, es troben amb un laboratori d’investigació on tot es produeix en lots molt petits i amb els últims avenços científics, per garantir la màxima qualitat i eficàcia», explica Rául Pérez, director científic de la marca.

Si féssim un símil, la marca espanyola estaria més a prop d’una cuina d’autor, on es cuida cadascun dels detalls perquè el resultat del producte final sigui l’òptim. «Cuidem cadascun dels processos sense oblidar-nos de cap. Des de la formulació fins a l’estoig final on s’inclou l’article ho fem nosaltres mateixos, per garantir la qualitat i l’efectivitat del producte a la qual tenim acostumats als nostres clients. Cada producte es tracta com allò que realment és: una joia única», explica Pérez.

A més del seu emblemàtic Serum Origin, la firma compta amb 4 línies completes de productes per cobrir totes les necessitats de la pell que es podran trobar també a la botiga. L’establiment, situat al carrer Magdalena número 2 de Lleida, romandrà obert només fins al 2 de març. Apropa’t de dilluns a dissabte en horari de 10.00h. a 14.00h. i de 17.00h. a 20.00h. i aconsegueix els seus productes amb fins a un 50% de descompte. Només fins al 2 de març o fi d’existències.

Aquesta firma ha revolucionat el mercat gràcies al seu ja famós Serum Origin. / Sibari Republic
Aquesta firma ha revolucionat el mercat gràcies al seu ja famós Serum Origin. / Sibari Republic