Comarques

La Seu d’Urgell ofereix per aquest hivern 5 tallers gratuïts de competències digitals

Les inscripcions s'han de formalitzar els pròxims dies 17 i 18 de gener

Marta Romera
  • gener 11, 2023
  • 2 min read
La Seu d’Urgell ofereix per aquest hivern 5 tallers gratuïts de competències digitals

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell iniciarà a partir del 30 de gener un total de 5 tallers gratuïts de competències digitals, tots ells presencials, programats per aquest hivern 2023. Les inscripcions s’han de formalitzar els pròxims dies 17 i 18 de gener, a partir de les 9 del matí, des de l’enllaç. http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions. Per les persones que ho necessitin es podrà fer la inscripció de manera presencial demanant cita prèvia al telèfon 973 35 00 10 (ext.8017) el dia 13 de gener. Només es pot fer una inscripció per persona i curs.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els tallers

  • Navega segur per la xarxa: aprendre a navegar per la xarxa de forma segura. Iniciació a Internet. Els dilluns de 15:30 a 17:00 hores. (comença dilluns 30 de gener).
  • Estimulació cognitiva: estimular i treballar la ment. Els dilluns de 17:00 a 18:00 hores (comença dilluns 30 gener).
  • Mou-te pel mòbil: Aprendre fer anar el mòbil intel·ligent. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els dimarts de 15:30 a 17:00 hores. (comença dimarts 31 de gener).
  • Instagram: Instagramejar? Aprendre a fer ús correcte de l’App Instagram. Els dimecres de 16:00 a 17:00 hores. (comença dimecres 1 de febrer).
  • Mou-te pel mòbil: Aprendre fer anar el mòbil intel·ligent. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els dimarts de 15:30 a 17:00 hores. (comença divendres 3 de febrer).

Cal recordar que les persones inscrites al trimestre anterior no poden repetir el mateix taller. Si queden places lliures s’admetran previ avís.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *