Lleida

Els serveis socials de la Paeria gestionen milers d’expedients de famílies durant el 2022

El servei OAC 360 Social facilita la tramitació electrònica i els usuaris poden aportar documentació per Whatsapp

Marta Romera
  • gener 9, 2023
  • 1 min read
Els serveis socials de la Paeria gestionen milers d’expedients de famílies durant el 2022

Els serveis socials de l’Ajuntament de Lleida van atendre unes 47.000 trucades l’any 2022 que van derivar en l’obertura de 16.926 expedients a persones o famílies per diferents qüestions. La Paeria va habilitar a finals del 2021 el servei d’assistència telefònica per tràmits electrònics OAC 360, que també han adoptat altres consistoris. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’estiu passat va fer un pas més i va implantar l’OAC 360 Social, on professionals dels serveis socials atenen telefònicament els ciutadans que volen fer tràmits relacionats amb aquest àmbit. Ara, els serveis socials poden atendre totes les trucades quan abans només arribaven al 17%. Per facilitar i agilitzar les gestions, els usuaris poden aportar la documentació als serveis socials a través de Whatsapp.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *