Entra en funcionament el servei el bus directe des de Magraners al centre de Lleida

S’ha posat en marxa el servei del bus directe des de Magraners cap al centre de la ciutat, aquest dimarts, 2 d’abril amb l’objectiu de millorar la connexió i el temps de desplaçament per als residents d’aquest barri, especialment durant les hores punta del matí. El servei, conegut com a L7D – Directe Magraners, opera amb un total de 10 trajectes diaris utilitzant vehicles llançadora, cinc en direcció a l’estació de ferrocarrils i cinc en sentit invers.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
300x600-neu

Les sortides comencen des de la parada Florida-La Magrana, amb horaris programats a les 7.00, 7.30, 8.00, 8.30 i 9.00, amb destinació final a l’estació de trens, on es pot fer transbordament a diverses línies. Les sortides de retorn des de l’estació de trens es realitzen a les 7.15, 7.45, 8.15, 8.45 i 9.15, arribant a la parada Estació Renfe-carrer Comerç.

El recorregut cobreix diverses zones clau, passant pel carrer Almeria, a través de l’avinguda Victoriano Muñoz, el pont de Príncep de Viana fins a l’estació de trens. A més, aquest nou servei implica ajustaments en altres línies, com la L5, que ara modifica la seva ruta de retorn per millorar la cobertura i eficiència del transport públic. També s’han establert parades addicionals per millorar l’accessibilitat, com la nova parada al mercat de Balàfia.

Per augmentar la fiabilitat del servei, s’ha fixat una freqüència de pas de 20 minuts, assegurant una millor regularitat en els horaris i una gestió més eficaç del servei. En resposta a la demanda creixent, s’ha reforçat la flota de la L7 amb un autobús addicional tots els dies laborables, garantint una millor capacitat i comoditat per als passatgers.