Sense Categoria

La Sentiu de Sió estrenarà el Mercat Gourmand

LleidaDiari
  • agost 4, 2021
  • 2 min read
La Sentiu de Sió estrenarà el Mercat Gourmand

La Sentiu de Sió a la comarca lleidatana de la Noguera serà on s'estrenarà el Mercat Gourmand pensat per a persones que estimem i tenen interès a comprar i consumir aliments i begudes de molta qualitat. Així com artesanies.

 

El mercat se celebrarà el dissabte dia 7 d'agost a partir de les 18.00 hores de la tarda fins a mitjanit a l'antiga carretera d'Agramunt. Hi haurà una dotzena de parades amb formatges, embotits, olis, vins, mels, tomàquets, etc. També un concert de jazz a càrrec del grup Txitxo i Javi a partir dels 10 de la nit.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

L'elecció de la Sentiu de Sió per aquesta estrena a les comarques de Ponent es deu a l'interès de l'equip de govern municipal per tal que aquesta població sigui durant un vespre, el centre de la comarca on s'apleguin les persones de les poblaciones veïnes així com aquelles que estiuegen en els càmpings a les ribes dels diferents pantans de la comarca.

La Sentiu de Sió estrenarà el Mercat Gourmand

La Sentiu de Sió estrenarà el Mercat Gourmand | LleidaDiari.cat

 

També se celebrarà a altres poblacions del Pirineu lleidatà

A la segona setmana d'agost aquest mercat també se celebrarà a altres poblacions del Pirineu lleidatà com Prullans, Ger, Prats i Sansor i Martinet. El Mercat Gourmand disposarà de totes les mesures de prevenció de la Covid19 i d'aquelles altres que el Procicat determini per a aquests tipus d'esdeveniments a l'aire lliure.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *