S’ensorra el sostre del segon pis d’un edifici buit al carrer Escales de Sant Llorenç de Lleida

S’ensorra el sostre del segon pis d’un edifici buit al carrer Escales de Sant Llorenç de Lleida| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Part del sostre del segon pis de l'edifici número 3 del carrer Escales de Sant Llorenç de Lleida s'ha ensorrat aquest dissabte al migdia. Es tracta d'un immoble municipal que estava deshabitat. L’Ajuntament de Lleida ha tallat temporalment el pas de vianants a aquest carrer com a mesura preventiva i de seguretat.

Afortunadament, no hi ha hagut cap afectació personal i tampoc s’ha hagut de desallotjar cap veí. Els tècnics municipals s’han desplaçat al lloc dels fets i han comprovat que l’immoble estava buit i que no hi ha afectació als edificis contigus. Només hi ha danys materials a l’interior, sense que s’hagi produït cap caiguda d’elements a la via pública.
 
Dilluns es concretarà l’actuació que la Paeria farà en aquest edifici, al qual feia revisions periòdiques per avaluar-ne l’estat. Les pluges dels últimes dies han pogut afectar l’estructura de l’edifici. Els tècnics d’Urbanisme determinaran el deteriorament i si s’hi s’ha d’intervenir o d’enderrocar.
 
La Guàrdia Urbana i els Bombers de la Generalitat han treballat conjuntament en aquesta actuació.