Seixanta pilots participen a la primera prova de la Copa Dirt Track Ciutat de Lleida

Seixanta pilots participen a la primera prova de la Copa Dirt Track Ciutat de Lleida| Redacció – Fotografia: Suzuki Grau Racing

 

Una seixantena de pilots d’arreu s’han donat cita durant la matinada d'aquest diumenge a la primera prova de la Copa Dirt Track Ciutat de Lleida, que s’ha celebrat al Circuit Municipal de Rufea de la ciutat.

Es tracta de la primera prova del calendari d’aquesta disciplina del motociclisme, i ha acollit les categories d’Open –de més cilindrada- i les destinades a pilots de categories d’iniciació fins als 15 anys -85 cc, 65 cc i 50 cc.
 
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Txema Alonso, ha assistit a la competició i a la posterior entrega de trofeus, i n’ha destacat l’alta participació i l’espectacularitat del traçat.
 
Segona parada, a Agramunt
La segona parada de la Copa Dirt Track Rodi Michelin, organitzada pel Moto Club Lleida, tindrà lloc el dissabte 12 de juliol a Agramunt. L'entrada al circuit, creat per a l'ocasió al polígon de la localitat lleidatana, serà gratuïta per a tots els assistents. Els entrenaments començaran a les 20.00 hores i està previst que les carreres comencin sobre les 21.00 hores.
 
Les carreres es tornaran a disputar en horari nocturn, en una forta aposta per combatre el calor estiuenc, sense deixar de gaudir del pilotatge dels millors especialistes d'aquesta modalitat.
 

L'Ajuntament d'Agramunt, la Diputació de Lleida, l'empresa Autocars Agramunt, Motos Grau, Rotecna, Vulcanitzats Ibarz, BURN Energy Drink, Tallers Bertran, Automoció Joan Carles i Endurers XR DYNOJET són alguns dels patrocinadors i col·laboradors de la prova.

 

rn