Segueixen les queixes veïnals per l’elevat volum de la música a Lleida

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va desplaçar el passat dia 17 fins a l'avinguda de Miquel Batllori de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per música a un volum molt elevat en tenir un altaveu al balcó. Els agents van comprovar que des del carrer se sentia la música molt forta que provenia d'un balcó, en el que hi havia un home.

 

Els agents van explicar al veí que hi havia queixes per la música i aquest va parar la música. Els agents en comprovar que ja no es produïen les molèsties van marxar del lloc. Però poc després, la patrulla va sentir música de nou al mateix carrer i tot seguit, va comprovar que la música, que se sentia a un volum molt elevat, provenia del mateix balcó. Els agents van identificar aquest veí, de 35 anys, i el van denunciar, a les 22.00 hores, per ocasionar molèsties al veïnat.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Més queixes veïnals

Ja a l'endemà una patrulla va anar al passatge Sant Jeroni en rebre una queixa de molèsties ocasionades per música a un volum molt elevat en un habitatge. Els agents van comprovar que se sentia la música des del carrer i van denunciar el responsable del pis, un home de 40 anys, per ocasionar molèsties al veïnat. D'igual forma, el dia 18 a les 22.20 hores, una patrulla va anar al carrer Albert Porqueras en rebre una queixa per música en un habitatge. Els agents van comprovar les molèsties i van denunciar el veí responsable, un jove de 27 anys, per ocasionar molèsties al veïnat.

 

Finalment, el passat diumenge una patrulla va anar al carrer Ciutat de Fraga en rebre un avís de molèsties en un pis. Els agents van comprovar que se sentia des del carrer música a un volum molt elevat i van denunciar el veí responsable del pis, de 41 anys, per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal.

 

Una altra festa en un pis

De la mateixa forma, una patrulla va anar al barri de la Mariola en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un pis. Els agents van comprovar les molèsties ocasionades per música a un volum molt elevat. Els agents van identificar els dos homes que es trobaven al pis i van denunciar el responsable, de 38 anys, per no respectar el descans veïnal. També van fer a l'altre individu, que es trobava fora del seu domicili, l'acta per incompliment de les mesures cautelars amb relació al decret de l'estat d'alarma.