Et cases? No et perdis la segona edició del Qboda Market a Lleida!

Després de l’èxit de participació del I Qboda – Market a Lleida, aquest any repeteixen el pròxim 16 d’octubre per la demanda que els mateixos nuvis ens han fet. El 2022 ha estat l’any dels casaments per excel·lència després d’un període de pandèmia.

Informes, associacions del sector i ells mateixos com a proveïdors confirmen l’augment dels enllaços, que superen fins i tot els nivells del 2019, després de dos anys d’ajornaments i cancel·lacions.

Perquè aquest any, després d’una pausa forçosa el 2020 i un camí incert el 2021, els casaments s’han disparat. Amb canvis notables com l’allargament del període de casaments fins al novembre i amb molt poques cancel·lacions de convidats.

Ara, en mig d’aquesta nova realitat, ja han de començar a planificar la temporada 2023 i presentar les tendències en casaments.

Qui són Qboda?

Es tracta d’un grup de professionals del mon dels casaments a Lleida i Fraga que durant la pandèmia es van unir per tal de buscar estratègies per a fer-se més fort i visibles en un temps que per a tots va ser molt difícil.

Per què Qboda – Market?

Una d’aquestes estratègies volia ser participar en la Fira de Nuvis de Lleida, com gairebé tots havien fet en les darreres edicions. Però per motius aliens a ells, segons expliquen, l’any 2021 la Fira no es va fer. Així que tenien dues opcions, quedar-nos de braços plegats o fer la nostra Fira particular. I així va començar la Qboda-Market.

 

Aquest any, la principal motivació que tenen per dur-la endavant és que creuen en un 2023 ple de parelles de nuvis amb moltíssimes ganes de celebrar. I a més a més després de l’èxit de la passada edició els mateixos nuvis ho estan demanant.

Què fan al Qboda-Market?

EXTERIOR
La zona d’entrada i benvinguda.
 La zona exterior de jardí amb dos exemples de cerimònia civil muntades.
 Una zona d’exposició de cotxes de lloguer per als casaments.
 Una zona chill-out amb cafeteria.
 Un Photocall de Qboda.
INTERIOR
 La zona antiga de la casa pairal de pedra (espai de baix) amb els expositors de fotografia, vídeo, flors, viatges, música, arranjaments i restaurants.
 La zona antiga de la casa pairal de pedra (espai de dalt) amb tallers i demostracions.
 La zona de la carpa amb una zona de música, fotomaton, estètica i perruqueria, joieries, vestits de núvia i nuvi, càtering i organització.

 

El concepte de Market, el veuen com un espai obert, on no hi ha el tradicional stand de Fira amb parets i diferenciacions molt marcades entre stand i stand. Si no en un espai molt obert on tots podem compartir i gaudir dels nombrosos nuvis que ho visiten. I del bon ambient entre els diversos proveïdors del sector.

 

A més a més, durant tot el dia hi ha tallers, demostracions, actuacions en directe, descomptes i el sorteig d’un viatge al carib.