Arriba la 2a edició dels maridatges ‘D’vines’ a Lleida

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha participat aquest dimecres en la presentació dels maridatges D’Vines en què cinc enòlogues de la Denominació d’Origen Costers del Segre, dirigiran 5 experiències enogastronòmiques. Així, Clara Griera, enòloga al celler cooperatiu L’Olivera de Vallbona de les Monges, obrirà el cicle de maridatges comentats, dijous, dia 2 de març, a partir de les 20.30 hores. Susanna Sansó, del celler familiar Analec de Nalec, comentarà el segon maridatge, dijous, dia 9 de març.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Marta Porta, cellerera del celler Vall de Baldomar presentarà els seus vins el divendres, 17 de març. María Mendoza, enòloga de Costers del Sió de Balaguer, serà qui comentarà el maridatge del dijous, 23 de març. I Eva Bonet, la sommelier i viticultora del celler Comalats de l’Ametlla de Segarra, serà l’encarrega de tancar aquest cicle de sopars harmonitzats amb la cuina del restaurant L’Espurna sota la direcció del xef Jesus Gimena.

 

El tinent d’alcalde de Lleida, Paco Cerdà, ha assegurat que «la relació entre les enòlogues i el vi no deixa de ser un punt de connexió importantíssim en el marc de la gastronomia de Lleida. El nostre territori és excel·lent en matèries primeres i en persones. Aquest acte d’avui és la mostra de la conjunció d’aquests elements, i per això Turisme de Lleida hi ha volgut tenir presència explícita».

 

La campanya, organitzada per Como Pomona, té com a objectiu destacar el talent i importància de les dones al sector del vi en el context de la Denominació d’Origen Costers del Segre; i compta amb la col·laboració de l’àrea d’Igualtat de la Diputació de Lleida; l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de la Generalitat de Catalunya; i de l’ens de promoció turística de l’Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida.