Arriba el II certamen literari ‘Escrit a Espot’

‘EscritA Espot’ és el II Certamen literari convocat pel poble d’Espot i que vol convidar tots els escriptors, adults, joves i nens a buscar entre els paisatges aquesta història encara no explicada. Potser el riu Escrita, que parteix el poble per la meitat, porta xiuxiuejant el compte sense parar, només cal aturar-se a escoltar-lo. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els organitzadors asseguren que Espot no és només un poble, és una porta, un accés a una mica més enllà. Alguns troben la satisfacció a l’exuberant bellesa del seu parc nacional, altres troben la recompensa en l’esforç de l’objectiu superat, altres troben la felicitat en recórrer els seus carrers amb les solapes de l’abric aixecades i d’altres, molt pocs, el troben a la seva cultura.

 

«Espot no és només el racó favorit de muntanyencs o esquiadors, Espot ens ensenya i ens transporta, amaga entre les pedres dels seus murs i les aigües del seu llac una mica misteriós i singular que volem trobar: Ens ajudes?», afegeixen.

A la seva pàgina web escritaespot.com es pot trobar la informació relacionada amb el concurs, les bases, els requisits, els premis i el jurat. Si t’agrada l’escriptura i t’apassiona endinsar-te en els misteris i en tot allò que la natura i aquests pobles del Pirineu tenen amagat per tu, aquesta és la teva oportunitat.