Comarques

Saó de Ponent organitza l’experiència ‘Teatre i Premsa’ a Mollerussa

L'objectiu és presentar la publicació dels textos teatrals guanyadors del Premi Saó de Ponent de les edicions del 2021 i del 2022

Mar Laborda
  • febrer 15, 2023
  • 2 min read
Saó de Ponent organitza l’experiència ‘Teatre i Premsa’ a Mollerussa

L’entitat cultural de Mollerussa Saó de Ponent celebrarà la presentació de la publicació dels textos teatrals guanyadors del Premi Saó de Ponent de les edicions del 2021 i 2022 el pròxim divendres 24 de febrer a les 20:30 hores al Teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell. Serà durant l’experiència Teatre i Premsa, una presentació que comptarà amb la participació de les periodistes lleidatanes Roser Perera, de Catalunya Ràdio, i Anna Sàez, de Segre. Durant l’experiència organitzada per Saó de Ponent es podrà conèixer el que s’amaga darrere d’un text, el procés de creació i com imagina l’autor quan escriu la seva obra.

Els textos que inclou la nova obra, publicada per Pagès Editors i que està dins de la col·lecció Teatre de Butaca, són el de Xavier Zanuy, guanyador del premi 2021 amb “Un amor particular” amb pròleg de Sergi Belbel i el de Ramon Gomis, premi 2022 amb “Només els corbs anaven tips” amb pròleg de Lluís Pasqual. Durant el Teatre i Premsa els assistents podran adquirir el seu exemplar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Saó de Ponent és una entitat cultural de Mollerussa que treballa per a la promoció de la cultura de la seva ciutat i l’entorn més pròxim. Aprofiten i aposten pel coneixement de proximitat, i és que la formen persones del territori apassionades i amb una gran experiència individual en diferents àmbits de la cultura i amb habilitats que permeten crear experiències culturals úniques, amb un segell de valor i emoció.


Amb poc més de sis anys de recorregut Saó de Ponent s’ha convertit en tot un referent cultural i en font d’inspiració per a altres activitats de l’entorn. “A la manera de Saó de Ponent” ja és una marca associada a la qualitat i al territori, fruit de l’esforç diari, l’autocrítica, la revisió constant i el rigor.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *