Comarques

Felicitats: Sanitat reconeix la feina d’aquesta pediatra del Pallars

Presta els seus serveis als Serveis Sanitaris d'El Hierro des de l'any 2000

Marta Romera
  • gener 31, 2023
  • 2 min read
Felicitats: Sanitat reconeix la feina d’aquesta pediatra del Pallars

El Ministeri de Sanitat ha reconegut aquest dilluns la feina de la pediatra Maria Teresa Cotonat, de Sort, per la tasca que exerceix al Centre de Salut de Valverde, adscrit als Serveis Sanitaris de l’Àrea de Salut d’El Hierro des de l’any 2000. Concretament, exerceix com a facultativa d’atenció primària adscrita al Centre de Salut de Valverde, amb més de 34 anys d’exercici de la pediatria. L’Ordre Civil de Sanitat és la màxima condecoració civil espanyola que es concedeix com a honor, distinció i reconeixement públics per premiar mèrits, conductes, activitats o serveis rellevants o excepcionals a l’àmbit de la sanitat. El lliurament de la distinció va anar a càrrec de la ministra de Sanitat, Carolina Darias.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La doctora és un referent a l’illa d’El Hierro per la seva vocació assistencial a la població pediàtrica de l’illa, mostra un incondicional suport als seus companys d’Atenció Especialitzada i col·labora altruistament en l’atenció als menors migrants que arriben al Hierro, assenyala el Govern de Canàries en una nota. L’acte també va comptar amb la participació del president de les Canàries, Ángel Víctor Torres, i del conseller de Sanitat, Blas Trujillo, així com d’altres autoritats insulars. A més, tant la ministra com el president de les Canàries i el conseller de Sanitat van agrair la feina, l’esforç i la dedicació d’aquesta pediatra que durant més de 23 anys ha atès i cuidat diverses generacions.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *