Sense Categoria

Anuncien l’arribada de milers de dosis de vacunes contra la verola del mico a Espanya

LleidaDiari
  • agost 22, 2022
  • 1 min read
Anuncien l’arribada de milers de dosis de vacunes contra la verola del mico a Espanya

El Ministeri de Sanitat ha anunciat l'arribada de 5.000 dosis addicionals de vacunes contra la verola del mico. En un comunicat difós aquest dilluns, Sanitat ha destacat que amb aquest nou enviament les autonomies comptaran amb més de 17.000 dosis contra aquest virus després que al juny n'arribessin 5.300 i a l'agost se'n rebessin més de 7.000.

 

El Ministeri de Sanitat ha recordat que aquestes vacunes s'han de conservar ultracongelades per garantir-ne la qualitat i que es posen a disposició de les autoritats de salut pública per controlar el brot. A Catalunya, hi ha 1.825 casos de verola del mico, segons dades de divendres.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Les no administrades es reserven majoritàriament per vacunació postexposició

Des que va començar la vacunació, el 21 de juliol, fins dijous de la setmana passada, s'han administrat 1.518 dosis del total de 1.643 dosis de la primera entrega del Ministeri de Sanitat a Catalunya. Les no administrades es reserven majoritàriament per vacunació postexposició. D'altra banda, hi ha 2.146 dosis més d'una segona entrega de la setmana passada que encara no s'han administrat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *