Els sanitaris del Santa Maria de Lleida graven un emocionant vídeo

Les xarxes socials s'han convertit en una bonica plataforma per exposar tota la lluita que el personal sanitari està duent a terme des que va començar la crisi del coronavirus.

 

Han estat moltes les imatges, les donacions, els vídeos i els missatges que s'han volgut transmetre a través d'aquesta petita, però gran finestra al món. Ara, l'Hospital Universitari Santa Maria de Lleida ha volgut emocionar a tota la societat lleidatana publicant un vídeo on es pot veure a tot el personal de la unitat dedicada a lluitar contra la Covid-19.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Al compàs de la cançó 'Escriurem', de Miki Núñez

Amb cartells amb missatges de superació i esperança, els professionals d'aquest centre sanitari de Lleida han volgut deixar clara una cosa: que al final tot sortirà bé. Al compàs de la cançó 'Escriurem', de Miki Núñez, a les imatges es poden veure moments molt emotius que, sens dubte, demostren que una societat unida sempre podrà combatre amb totes aquelles pedres que se li fiquin pel camí. Moltes gràcies per la vostra tasca i pel vostre missatge d'esperança!

 

Lleida iguala en les últimes hores el pitjor registre de morts per coronavirus

La demarcació de Lleida ha tancat la setmana igualant la pitjor dada pel que fa a víctimes mortals per coronavirus. Així ho ha confirmat aquest diumenge a última hora de la nit el Departament de Salut, qui a través d'un comunicat informe que un total de 14 persones han mort en les últimes hores per la Covid-19 a la demarcació, tots a la Regió Sanitària de Lleida. Unes dades que s'igualen a les del passat 27 de març, la jornada en la qual s'havien registrat més morts a la demarcació des que va inicar-se aquesta pandèmia.

 

Pel que fa al nombre de nous positius, la demarcació de Lleida n'ha sumat 22 en les últimes hores; un a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran, i 21 més a la RS de Lleida. Els infectats per coronavirus se situen a la zona del Pirineu en 334 i a la RS de Lleida en 1690. La bona notícia és que els centres hospitalaris han donat un total de 26 altes. D'aquestes, una s'ha registrat a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran i les 21 restants, a la Regió Sanitària de Lleida.