Els sanitaris de Lleida comencen a vacunar-se contra la Covid aquesta setmana

Els sanitaris de Lleida comencen a vacunar-se contra la Covid aquesta setmana

Arriben 1.650 vaccins a la demarcació de Lleida i es començarà a vacunar professionals sanitaris aquesta setmana | LleidaDiari.cat

Fins a 1.650 vacunes arriben aquest dilluns a la demarcació de Lleida i, segons ha informat el Departament de Salut, a partir d'ara els vaccins arribaran els dilluns i els dijous. La resta de dies es procedirà a les vacunacions que, aquesta setmana, ja començaran a rebre també els professionals sanitaris, que es vacunaran als seus centres hospitalaris i d'Atenció Primària.

 

També seguiran rebent vaccins els usuaris i treballadors de residències. Concretament, la Regió Sanitària de Lleida rep aquest dilluns 1.050 dosis, de les quals la meitat se subministraran en residències i l'altra meitat en sociosanitaris, i la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran en rep 600. Aquestes dosis es començaran a subministrar dimarts.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Vacunacions de manera esglaonada

Pel que fa a la Regió Sanitària de Lleida, els professionals de l'Atenció Primària i de la xarxa hospitalària es començaran a vacunar aquesta setmana de manera esglaonada. Pel que fa a les residències, a partir de demà dimarts es començaran a vacunar usuaris i professionals dels centres d'Arbeca i Juneda (Garrigues) i Lleida, Puigverd de Lleida, Almacelles i Vilanova de la Barca (Segrià).

 

A la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran està previst vacunar entre dimarts i dimecres usuaris i treballadors de les residències de Vielha, Tremp, Oliana (Alt Urgell), la Pobla de Segur (Pallars Jussà), i Bellver de Cerdanya (Baixa Cerdanya). També es vacunaran aquesta setmana professionals de centres sociosanitaris, com ara el de Tremp i La Seu d'Urgell i d'algun CAP com el de la Pobla de Segur. Dijous està previst que arribin més vacunes per seguir amb les vacunacions a partir de divendres.