Societat

Sancionen aquesta companyia de telefonia per incomplir les seves obligacions

La companyia no va informar de les dades per fer l'informe sectorial del 2020 ni tres butlletins trimestrals del 2021

Marta Romera
  • desembre 6, 2022
  • 2 min read
Sancionen aquesta companyia de telefonia per incomplir les seves obligacions

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha sancionat amb 490.000 euros l’operadora de telefonia catalana Parlem Telecom per incompliment de les obligacions de subministrament d’informació. En un comunicat emès aquest dilluns, l’organisme estatal ha assegurat que la companyia no va aportar les dades requerides per a l’elaboració l’informe sectorial del 2020 i els tres primers butlletins estadístics trimestrals del 2021. Competència recorda que per fer el seguiment de l’evolució dels sectors que supervisa, «es requereix informació als operadors que explotin xarxes o prestin serveis». Per aquest motiu, les infraccions es consideren com a greus.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les sancions corresponents al 2020 són de 130.000 i les de l’any següent, de 120.000 euros. Segons la CNMC, aquesta resolució posa fi a la via administrativa. Així doncs, contra la decisió de Competència, l’empresa podria interposar directament recurs contenciós administratiu davant l’Audiència Nacional en el termini de dos mesos a partir de l’endemà de la notificació.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *