San Miguel On Air acompanya Triángulo de Amor Bizarro a la presentació del seu nou disc a Lleida

La plataforma musical itinerant de San Miguel On Air continua la seva ruta per les sales d’arreu d’Espanya, aquest cop acompanyant la gira de Triángulo de Amor Bizarro, una banda gallega, composta per quatre membres – Isabel Cea, Rodrigo Camaño, Rafael Mallo i Zippo -, portarà la seva intensa proposta sonora a la sala Manolita de Lleida, el proper 2 de desembre, en la presentació del seu últim àlbum titulat «Sed». Després de passar per diverses ciutats com Burgos, Bilbao, Pamplona, Tarragona i Lleida durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, la gira culminarà a la ciutat de Vitòria.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Triángulo de Amor Bizarro s’ha consolidat com una influent banda gallega, oferint una fusió de noise rock cru, guitarres perillosament distorsionades, notes indies enèrgiques, detalls electrònics, post punk contundent i moments èpics de shoegazing. La seva música s’ha convertit en una referència de l’escena alternativa espanyola, especialment en les seves actuacions en directe, on les seves cançons adquireixen una contundència inigualable gràcies a la seva habilitat per crear contrastos entre l’aspresa punk, la melodia pop somiadora i les brillants línies melòdiques.

«Sed», el seu últim àlbum, explora el concepte relatiu del pas del temps. Aquest tema cobra vida com una ferotge passió i desinhibició que la banda manté, fins i tot després de dues dècades de carrera. A més, el disc aborda la recerca de l’èxit i la fama, temes que ressonen amb l’actitud inconformista d’una banda que conserva l’autenticitat des dels seus primers treballs.

San Miguel On Air, amb el projecte per a portar la música a diverses sales de concerts a tot el país, continua el compromís de donar suport a la música emergent. Amb aquesta iniciativa, la marca de cervesa contribueix a mantenir viva l’escena musical innovadora, donant-li el reconeixement que es mereix i convidant els amants de la cervesa a viure experiències plenes de música de qualitat.