Sense Categoria

Salven una serp d’aigua d’un efecte trampa a Arbeca

Avatar
  • maig 6, 2020
  • 2 min read
Salven una serp d’aigua d’un efecte trampa a Arbeca

Els Agents Rurals van rescatar aquest dimarts una serp d'aigua (Natrix maura) atrapada en un efecte trampa a Arbeca, a la comarca lleidatana de les Garrigues.

 

Tal com han explicat a través de les xarxes socials, també és coneguda com a colobra escurçonera i és una espècie inofensiva. La seva principal estratègia defensiva és fer veure que s'assembla a una serp verinosa. Canvia de coloració amb el seu disseny dorsal, posa el cap en forma triangular i xiula imitant el comportament dels escurçons, tal com podem observar en aquest vídeo un cop l'alliberem.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Abaten fins a 9 porcs senglars a l'Horta de Lleida

Els Agents Rurals han abatut en els darrers dies un total de nou porcs senglars a l'Horta de Lleida. Concretament, les caceres han tingut lloc a les partides de Rufea, Butsènit i al Camí de Grenyana. En aquest sentit, cal recordar que també fa unes setmanes es va acabar amb la vida d'un altre exemplar que va irrompre a la zona del Parc de l'Aigua de Lleida.

 

Els pagesos que viuen a l'Horta de Lleida celebren aquestes batudes, ja que els animals els hi provoquen greus danys a les seves plantacions. De fet, està previst que durant aquests dies se segueixi aquest procediment per tal d'evitar el màxim possible els danys causats per aquest animal salvatge.

 

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *