Lleida

T’interessa: Salut encarrega ampliar aquest CAP lleidatà

Marta Romera
  • octubre 20, 2022
  • 2 min read
T’interessa: Salut encarrega ampliar aquest CAP lleidatà

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat la licitació del contracte d’ampliació de diversos Centres d’Atenció Primària mitjançant mòduls prefabricats. La licitació, que es planteja distribuïda en diversos lots, inclou el projecte d’ampliació del CAP Bordeta-Magraners, que compta amb un pressupost assignat de 2.743.037,66 euros.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El termini d’execució del contracte és de 32 setmanes, període que inclou tant la redacció i aprovació del projecte bàsic i executiu, com l’execució de l’obra, fins a la seva total finalització i la posada en funcionament. Dins el mateix lot, s’inclou també l’altra actuació prevista a la demarcació de Lleida, l’ampliació del CUAP de Mollerussa per un import de 3.717.160,1 euros.

L’ampliació del CAP Bordeta-Magraners es col·loca paral·lela a l’edifici existent fins a gairebé el límit nord-oest de la parcel·la (c/ Galícia), només en planta baixa. Preveu fins a 17 noves sales de consulta, 8 de medicina familiar, 8 d’infermeria i una d’odontologia, amb les corresponents sales d’espera, a més d’altres espais polivalents, de serveis, per activitats assistencials no programades i activitats comunitàries.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *