Articles

Novetats a les aules: Acorden que els grups bombolla es puguin barrejar

  • maig 19, 2022
  • 2 min read
Novetats a les aules: Acorden que els grups bombolla es puguin barrejar
Novetats a les aules: Acorden que els grups bombolla es puguin barrejar

Educació i Salut han aprovat una nova instrucció que permet a partir d'ara que els grups bombolla es puguin barrejar als centres educatius, tant a l'exterior com a l'interior. Sí que recomanen mantenir-los al menjador i tenir-los sempre identificats per si calgués reorganitzar la situació per un canvi de la situació epidemiològica.

 

La mascareta deixa de ser obligatòria a tots els centres educatius, també els d'educació especial, i en tots els espais. Sí que caldrà portar-la en el transport escolar. No es recomana anar a l'escola si una persona té símptomes aguts compatibles amb la covid o una altra malaltia infecciosa i es podrà tornar quan millori la simptomatologia o s'hagi estat sense febre durant 24 hores. D'altra banda, la instrucció també demana prioritzar els espais a l'aire lliure i afavorir la ventilació, així com la higiene de mans i l'etiqueta respiratòria.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Educació i Salut acorden que els grups bombolla es puguin barrejar a les escoles | LleidaDiari.cat

 

El certificat covid pels turistes de la UE té els dies comptats a Espanya

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha avançat que «en qüestió de dies» Espanya deixarà d'exigir el certificat de vacunació als turistes de fora de la Unió Europea. «Eliminarem una restricció que efectivament podria estar desanimant els turistes de fora de la UE», ha explicat Maroto aquest dijous al matí en una entrevista a Onda Cero, en què ha dit que l'ordre per eliminar aquest requisit s'està «acabant de perfilar» i s'aprovarà en «qüestió de dies».

 

La titular de Turisme ha concretat que els turistes extracomunitaris podran entrar amb l'acreditació d'un test negatiu de covid-19. «Únicament acreditant un test negatiu podran entrar», ha afirmat. Maroto ha dit que és una «bona notícia» i que s'estan alineant els requisits d'entrada amb l'evolució de la pandèmia. La ministra de Turisme ha assegurat que els viatges continuaran sent «segurs» i ha defensat que els guia la «prudència».

 

 

 
 
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.