Sense Categoria

Salut concentrarà la vacunació massiva a la regió sanitària de Lleida al pavelló Onze de Setembre i als CAP

LleidaDiari
  • setembre 24, 2021
  • 3 min read
Salut concentrarà la vacunació massiva a la regió sanitària de Lleida al pavelló Onze de Setembre i als CAP

El Departament de Salut dona per tancada la campanya de vacunació massiva contra la covid-19 a les regions sanitàries de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran amb 590.000 dosis administrades i un 70% de la població vacunada amb pauta completa.
 

En la nova fase que es posa en marxa, es concentrarà la vacunació massiva a la regió de Lleida al pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià i als CAP del territori.
 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els punts de vacunació massiva de Mollerussa i Tàrrega continuaran administrant segones dosis fins al 30 de setembre i, a partir d'aleshores, els usuaris pendents de rebre la segona dosi seran citats a l'Onze de Setembre.
 

Pel que fa als usuaris de Balaguer i Alcarràs podran seguir rebent la vacuna a la seva Àrea Bàsica de Salut. 

 

Salut concentrarà la vacunació massiva a la regió sanitària de Lleida al pavelló Onze de Setembre i als CAP

Salut concentrarà la vacunació massiva a la regió sanitària de Lleida al pavelló Onze de Setembre i als CAP | LleidaDiari.cat

El pavelló Onze de Setembre segueix obert

A partir d'ara, Salut aproparà els punts de vacunació massiva als CAP i als equipaments habilitats per aquesta finalitat en els diferents municipis. D'aquesta manera s'entrarà en una segona fase de manteniment i de cerca proactiva d'aquelles franges d'edats i col·lectius pendents de vacunar a partir dels CAP i del coneixement i proximitat amb els usuaris per tal de seguir implementant altres accions de diferent intensitat. 
 

Així, el pavelló Onze de Setembre de Lleida romandrà obert com a punt de vacunació i aquesta es farà amb cita prèvia i sense. Tanmateix, Salut està valorant la nova ubicació del punt de vacunació de Lleida ciutat des d'on es coordinaran les accions necessàries de vacunació pel territori amb equips mòbils. 
 

A la Regió Sanitària Lleida s'han administrat durant la fase vacunació massiva gairebé 500.000 dosis i més de 260.000 persones ja tenen la pauta completa. El punt de vacunació de Balaguer (edifici polivalent Lapallavacara) ha administrat 11.000 vacunes i Alcarràs (Escoles Velles) més de 40.000 vacunes, d'aquestes, 7.300 al sector hortofructícola). 
 

En el cas de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran són més de 90.000 les dosis administrades i més de 48.000 persones ja tenen la pauta completa. Això suposa més de 68% de la població. En aquesta regió es continua la vacunació al CAP de Tremp i al Mòdul de suport. El total de vacunes administrades al Poliesportiu el Casal i al CAP de Tremp ha estat de 14.500 vacunes. A Puigcerdà la vacunació s'ha centralitzat al CAP del municipi. Des del 12 de maig, s'han posat a la població 23.00 vacunes. Pel que fa a la Seu d'Urgell són 24.500 els vacunats. Actualment, la vacunació continua al mòdul de suport. Per la seva banda, a l’Aran es continua vacunant tant al Centre Joenessa Antara com al CAP de Vielha.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *