Alguaire acull la 7a edició de la Sagrat Cor Trail amb un repte: 327 escales

La Diputació ha celebrat aquest dimarts una roda de premsa on el diputat Fermí Masot, l’alcaldessa d’Alguaire Immaculada Roca, la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alguaire Esperança Serramona, juntament amb Jordi Terrado, director de la cursa i membre de l’Associació Lo Makot, han anunciat la presentació de la 7a edició de la Sagrat Cor Trail, programada per al dia 18 de febrer a Alguaire. La sortida està programada a les deu del matí des del pavelló municipal d’Alguaire, amb arribada al Sagrat Cor.

La cursa ofereix dues modalitats: una cursa trail de 15 km amb un desnivell positiu de 450 metres i una caminada d’11 km amb un desnivell de 150 metres. Enguany, la cursa forma part de la Lliga de Curses de Ponent i les inscripcions, ja tancades amb un total de 300 participants, s’han repartit amb 150 en cada especialitat.

L’esdeveniment compta amb el suport d’un grup d’alumnes de les Escoles Especials de la Diputació, que han format part del procés creatiu dels premis.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Fermí Masot ha subratllat la importància de promoure activitats que contribueixin a millorar la salut i el benestar de les persones, especialment si estan vinculades al territori d’Alguaire. D’altra banda, Immaculada Roca ha destacat el suport del teixit comercial i associatiu d’Alguaire en l’organització de l’esdeveniment, qualificant-lo com un dels més importants de l’any per al municipi.

Jordi Terrado ha estat l’encarregat de detallar els diferents recorreguts, assenyalant que la cursa de trail transcorre per senders naturals, amb un petit percentatge per pistes. 75 voluntaris vetllaran pel bon funcionament de l’esdeveniment, especialment en els punts d’avituallament.

Un dels moments més emblemàtics de la cursa és la pujada de les 327 escales fins al mirador del Sagrat Cor, un repte que posarà a prova la resistència dels participants després de superar pronunciats ascensos i descensos al llarg del recorregut.