Comarques

Ja es poden trobar els ‘Sabors de Nadal’ en onze establiments de la Seu d’Urgell

El Món Màgic de les Muntanyes torna a oferir diverses propostes gormandes 'màgiques', tan dolces com salades

Marta Romera
  • desembre 12, 2022
  • 2 min read
Ja es poden trobar els ‘Sabors de Nadal’ en onze establiments de la Seu d’Urgell

Les propostes gormandes del Món Màgic de les Muntanyes ja es poden adquirir en els onze establiments de la Seu d’Urgell que participen en la proposta ‘màgica’ ‘Sabors de Nadal’. Enguany són 11 productes gastronòmics, tant dolços com salats, que es podran assaborir durant els àpats nadalencs. Així ho han explicat en la presentació de tots aquests productes els i les representants dels establiments que col·laboren en els ‘Sabors Màgics de Nadal’, acompanyats per la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font, i la regidora de Comerç, Núria Tomàs, que han agraït la seva participació, remarcant que hi ha botigues que hi són des del primer any, així com les noves que han obert recentment i que també s’han incorporat en aquesta nova edició.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Com cada any per aquestes dates els comerços que hi participen es troben identificats a la porta amb un minairó d’alumini de mida real, així com un cartell identificatiu dels ‘Sabors de Nadal’.

 

Els establiments i els seus productes ‘màgics’

Els 11 establiments alimentaris que ofereixen els seus productes ‘màgics’ i que es podran trobar durant totes les festes de Nadal són:

  • Cal Duat: magdalenes d’espelta amb xocolata i Zeta Petas (caramel cruixent).
  • Crosta i Molla: un picarol de brioix amb xocolata i espècies.
  • Forn Ventura: muffins amb crema de vainilla i nous.
  • Forn Sant Joan i Forn Blasi: galeta gingerman.
  • Pastisseria Cadí: arbre de Nadal de xocolata i polvorons.
  • Pastisseria Kessler: galetes.
  • Cookies&Cakes: cup cakes.
  • L’Infús: galeta sablé breton.
  • Carnisseria Llorens: bull de carns de Nadal.
  • Associació Menja’t l’Alt Urgell: melmelada de pinya amb cava.
Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *