La rua de Carnaval a Lleida provocarà diverses afectacions al trànsit

Mapa de la rua de Carnaval a Lleida

La Urbana fa una sèrie de recomancions de trànsit | LleidaDiari.cat

La popular Rua de Carnestoltes de Lleida que té prevista la sortida dels Camps Elisis aquest pròxim dissabte. El seu inici es preveu a les 18.00 hores i la seva finalització al voltant de les 20.30 hores. Amb motiu de protegir la comitiva de carrosses i comparses que conformaran la Rua es faran diversos desviaments del trànsit.

 

En aquest sentit, des de la Guàrdia Urbana es recomana als conductors evitar l'itinerari de la Rua i es destaca que els conductors no podran circular pel Pont Vell a partir de les 17 hores. Es prohibirà l'estacionament de vehicles en tot l'itinerari de la Rua. S'iniciaran les tasques de senyalització del circuit el dijous dia 20 pel que fa al carrer Santa Cecília i el divendres dia 21 per a la resta de l'itinerari. L'objectiu que es persegueix es aconseguir que el circuit quedi lliure de vehicles el dissabte dia 22 a les 12.00 hores.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Desviaments previstos

Per a poder garantir la formació prèvia, la desfilada i la sortida posterior a la seva finalització, de la comitiva de carrosses i comparses que conformaran la Rua en l'itinerari descrit amb anterioritat, el

  

dissabte dia 22 hi han previstos els següents desviaments:

1.- Sobre les 15.00 hores es tallaran els vials d'accés als Camps Elisis, i únicament es permetrà accedir al seu interior a les carrosses i comparses que participaran en la Rua. Els punts de tall seran les cruïlles de Camí de Granyena amb Av Tarradelles, Av. Alacant amb Eduardo Velasco i Santa Cecília Amb Av Garrigues.

2.- Sobre les 17.00 hores està previst tallar l'Av Garrigues i el Pont Vell, per donar seguretat al públic que es concentrarà en la part inicial del recorregut i afavorir el muntatge de les tanques de contenció que operaris de l'empresa de serveis instal·laran en la cruïlla de l'Av Garrigues amb carrer Santa Cecília.

3.- Sobre les 17.30 hores està previst iniciar la resta de desviaments que permetin deixar lliures de circulació la totalitat del recorregut de la Rua. A tal efecte es desviarà l'Av Madrid a l'alçada de la Pça Espanya. Es desviarà l'Av Segre a l'alçada del C/Roger de Llúria i el carrer Anselm Clavé a l'alçada del C. Comtes d'Urgell. Es permetrà circular per l'Eix Pp. Viana – Victorià Muñoz en ambdós sentits. Aquest trànsit no podrà entrar des de la Pça Berenguer cap a l'interior de la Rambla Ferran.

 

Els desviaments de trànsit previstos es mantindran fins que concloguin les tasques de neteja de la calçada i la retirada de les tanques de protecció que es col·locaran, per seguretat del públic, en diferents punts del recorregut de la Rua.

 

També et poden interessar…