Royal Escola de Formació presenta a Lleida els nous cursos oficials i 100% subvencionats

El 2023 arrenca amb un complet programa formatiu a Royal Escola de Formació. El centre educatiu que més professionals del fitness forma a Catalunya ja té data d’inici per als cursos vinents a Lleida dirigits a les persones en situació d’atur, amb places limitades per a treballadors.

L’actual situació laboral confirma l’important percentatge d’ocupabilitat que suposa disposar d’una formació professional, especialitzada o superior en un entorn cada cop més competitiu. Royal Escola de Formació ofereix els certificats de professionalitat necessaris per al desenvolupament d’activitats laborals identificables al sistema productiu.

 

En l’àmbit esportiu, l’alumnat pot convertir-se en tècnic de condicionament físic i fitness, monitor d’activitats aquàtiques, socorrista o instructor de ioga amb cursos oficials i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional, tots ells amb accés directe al ROPEC. A través del web royalformacio.com es pot accedir a tota la informació i al formulari d’inscripció.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!