Sense Categoria

Royal Escola de Formació ofereix un nou curs 100% subvencionat a Lleida

LleidaDiari
  • juliol 11, 2022
  • 2 min read

El gimnàs Royal de Lleida, a més de centre esportiu, són també centre de formació reconegut pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC). En aquest sentit, ara t'ofereixen un curs 100% subvencionat pel Consorci de la Formació Continua de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Tecnologia Social, amb certificat de professionalitat i accés al ROPEC.

 

Es tracta del curs suport vital bàsic + desfibril·lador semiautomàtic (SVB + DEA), el qual, començarà el pròxim 17 de setembre i tindrà una durada de 6 hores. L'horari serà de 09.00h a 15.00h i tindrà lloc al mateix Royal Lleida, ubicat a l'avinguda Baró de Maials, 117 de la capital del Segrià. El curs està dirigit a treballadors en actiu, de qualsevol sector, així com a persones en ERTO, autònomes i per a persones a l'atur.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Royal Lleida ofereix una nova formació subvencionada | LleidaDiari.cat

 

Saber actuar davant una emergència d'una aturada cardiorespiratòria 

Si vols saber actuar davant una emergència d'una aturada cardiorespiratòria és imprescindible aquesta formació. Si ja has fet aquest curs amb anterioritat, recorda que el certificat dura tres anys i potser és el moment de renovar-lo. I si tens una empresa, és molt important que els teus treballadors coneguin com accedir al DEA i què fer en cas d'urgència. Aprofita per oferir-los aquesta formació 100% subvencionada. Informa't a royalformacio.com i al correu electrònic info@royalformacio.com. Fes la preinscripció ara i no quedis sense plaça!

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *