Una administració de loteria busca reunir la penya més gran de Lleida. Qui s’anima?

L’administració de loteria número 1 de Lleida, Rosa de Ponent, té l’objectiu de crear la penya més gran de la demarcació per al sorteig Especial de l’EuroMillones. Tindrà lloc el pròxim divendres 9 de setembre, amb un premi mínim garantit de 130 milions d’euros. Segons ha explicat el responsable de l’administració, David Masip, «la idea és superar els 200 participants i reunir més de 3.000 euros en participacions per tenir més opcions d’aconseguir el pot».

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

Amb el nom Penya VIP EuroMillones, les participacions es posaran a la venda aquest dissabte 13 d’agost, a través del web www.loteriaslleida.com i, a partir del dimarts 16 d’agost, es podran comprar de forma presencial a l’administració. Per a jugar-hi, l’aportació mínima són 10 euros i hi ha temps fins al dia 9 de setembre al matí. Un cop recollides totes les aportacions, els participants rebran al seu telèfon tot el detall de les apostes jugades i, posteriorment, el consegüent resultat.

 

Imatge de l’administració de loteria número 1 de Lleida, Rosa de Ponent.

Imatge de l’administració de loteria número 1 de Lleida, Rosa de Ponent. | LleidaDiari.cat

 

Amb aquesta gran penya – ha exposat Masip – el que volem és optimitzar els diners del conjunt i augmentar les probabilitats de guanyar. Una manera d’aconseguir el màxim nombre d’apostes, que no seria possible jugant-hi de forma individual”.

 

En edicions anteriors, aquesta administració lleidatana ha superat el centenar de participants en una única penya i els 1.600 euros d’aportacions.

 

Cal tenir en compte que Rosa de Ponent va començar la primera penya l’any 2008, amb la creació d‘El Saquet Ple’, una penya de La Quiniela amb finalitats solidàries. Des d’aleshores, l’administració gestiona penyes de grups d’amics, companys de feina i altres col·lectius, que prefereixen el joc en grup per la seva major rendibilitat.

 

L’últim superpot de l’EuroMillones es va repartir el passat juliol amb un total de 230 milions d’euros que van anar a parar al Regne Unit.